כללי 2 שאלות קטנות על עימוד בוורד, תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
אני עובד על סידור במהדורה פרטית.. אינני מעמד מקצועי טיפה משחק עם וורד ותוספים חינמיים כאלה ואחרים. 2 דברים שאני לא מוצא ואשמח לעזרתכם!

1. כיצד אפשר לכתוב 2 שורות במקביל לשורה אחת בדומה לפירוש בסידור כוונת הלב/לכוונות הפשוטות הנמצאות אחרי שם א-לקים ושם ה' בוורד? תוסף כלשהו או מובנה?
2. גופן חינמי/במחיר הגיוני (ההצעות היו 900 ומעלה..) שתומך בטעמים וניקוד שווא נע/נך, ואם אפשר גם שם הוי"ה במילוי אדנות בסופו. (כרגע משתמש בגופן שתומך בזה כסימן)

תודה לכל העוזרים ולרוצים לעזור, ה' ישלם לכם שכרכם הטוב

• הוסף לסימניות
1. הדרך היחידה שאני מכיר היא בוורד 2003, בהתקנת תמיכה בשפות אסייאתיות
2. אין דבר כזה

שים לב מה בעצם אתה אומר. אני אדם לא מקצועי, שעובד בכלים לא מקצועיים ומעוניין להגיע לתוצאה המקצועית ביותר. זה נראה לך הגיוני?

• הוסף לסימניות
אממ זה בערך מה שאני אומר.. כמובן אני לא מצפה להגיע לתוצאה המקצועית ביותר, אבל בכל אופן משהו די מקצועי..
1. יש לי וורד 13, האם אפשר להתקין את התמיכה הנ"ל שם?
2. כמה הכי זול יעלה פונט כזה לוורד? יש למישהו להיכן להפנות אותי? תודה רבה!

• הוסף לסימניות
1. לא יודע. אני בוורד 2007 ו-2010 לא הצלחתי להתקין את זה
2. פונטייפ - fontype.co.il

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת, אם יש לי מסמך מעומד בוורד, יש מי שיסכים לקבל את המסמך ורק להחיל עליו את הפונט שקנה, וכמובן יקח את הקרדיט, ויקבל על כך תשלום סמלי? זה מותר? תודה

• הוסף לסימניות
הוספתי שפה סינית בשם yi. כיצד אני עושה את זה כעת בשני שורות? תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s0526664333;2018603:
שאלה נוספת, אם יש לי מסמך מעומד בוורד, יש מי שיסכים לקבל את המסמך ורק להחיל עליו את הפונט שקנה, וכמובן יקח את הקרדיט, ויקבל על כך תשלום סמלי? זה מותר? תודה

לפני השאלה אם זה חוקי. (לכאורה זה מותר אם הוא סוגר את הקובץ ומקבל ע״כ תשלום.)
צריך לשאול אם זה מעשי....
בדרך הנכונה של עימוד ספר, בודקים באיזה פונט לעמד ועושים 3-5 עמודי דוגמא.. ורק אחרי שמחליטים על הפונט / הריווחים / הקומפזיציה / המרחקים,
מעמדים את הכל....
כי ברגע שמחילים פונט אחר, כל העימוד משתנה...
וכשמדובר בכוונות וביאורים שצריכים להקביל...אחרי החלת הפונט יהיו אלפי תיקונים להתאמה חוזרת כך כך שבעל הפונט יצטרך כמעט לעמד מחדש....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;2018633:
לפני השאלה אם זה חוקי. (לכאורה זה מותר אם הוא סוגר את הקובץ ומקבל ע״כ תשלום.)
צריך לשאול אם זה מעשי....
בדרך הנכונה של עימוד ספר, בודקים באיזה פונט לעמד ועושים 3-5 עמודי דוגמא.. ורק אחרי שמחליטים על הפונט / הריווחים / הקומפזיציה / המרחקים,
מעמדים את הכל....
כי ברגע שמחילים פונט אחר, כל העימוד משתנה...
וכשמדובר בכוונות וביאורים שצריכים להקביל...אחרי החלת הפונט יהיו אלפי תיקונים להתאמה חוזרת כך כך שבעל הפונט יצטרך כמעט לעמד מחדש....

והוא לא יוכל לעשות זאת בלי שהפונט יהיה מותקן במחשב שלו נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s0526664333;2018641:

מדובר על אדם שקנה את הפונט הרצוי באופן חוקי נכון? אז ברור שזה מותקן במחשב שלו...
ואם לא מדובר על פונט קנוי באופן חוקי אז מה ההבדל מי ה״גנב״של הפונט הגרפיקאי או ״אתם״?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s0526664333;2018641:

נכון
אבל אם אתה כבר נותן לו לעמד מחדש
אז תן לו גם לעמד בתוכנה נורמלית שמיועדת לעימוד
ולא בוורד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה