2 שאלות שקשורות לפלאפון

• הוסף לסימניות
:)אני רוצה לעבור עכשיו חברה על מי אתם ממליצים? לאיזו חברה יש עכשיו תוכניות משתלמות?
:)על איזה פלאפון אתם ממליצים? משהו לא יקר מידי וטוב?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מכיון שחברות הסלולר נזקו קשות עקב הרפורמה שערך לאחרונה משרד התקשורת, ובעקבות נתינ אישור לפתיחת חברות מתחרות, מנסות החברות לעשות את השוק שלהן על הציבור החרדי שמנוע מלהתנייד לחברות החדשות בשל חוסר כשרות.
לכן, מברור שערכתי לאחרונה אין מסלול יותר מדי זול.
בכל זאת הייתי ממליצה על סלקום עם 1200 דק' לכל היעדים ב70 שקלים. בע"ה כשהחברות החדשות יקבלו אישור מועדת הרבנים לענייני תקשורת, מן הסתם גם המחירים של הותיקות ירד.

• הוסף לסימניות
אם את או מישהו אחר מעוניין אני יכול להשיג לך מכשיר סמסונג A777 סליידר חדש לגמרי לא מחודש ב350 ש"ח זה קיבל אחריות ל12 חודש ומונח בארון כ4 חודשים בלי שימוש כלל
למיטב ידיעתי היום אפשר להשיג רק מחודשים בסביבות המחיר הזה

• הוסף לסימניות
מה מומלץ יותר?
אורנג' או פלאפון?

• הוסף לסימניות
יש תוכנית של אורנג' ב63 ש"ח לחודש ללא הגבלה למשך שנה ראשונה, ללא התחייבות....
ויש ב69 ש"ח לחודש שנה ראשונה בסלקום

• הוסף לסימניות
כבר אין באורנג' ב63...
היה וניגמר.....
יש 103ש"ח ושנה ראשונה 99 ש"ח...
בפלאפון יש ב64 ל3 חודשים ואח"כ 99....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;956579:
כבר אין באורנג' ב63...
היה וניגמר.....
יש 103ש"ח ושנה ראשונה 99 ש"ח...
בפלאפון יש ב64 ל3 חודשים ואח"כ 99....

דיברתי עם פלאפון והם לא הציעו לי 3 חודשים ב64

• הוסף לסימניות
אין בררה אלא המסלול של סלקום. יש להם 2 מסלולים אחד ללא הגבלה והשני של 1200 דק'. ובתקווה שהמחירים הגבוהים יתנמכו במהרה.

• הוסף לסימניות
מה עם מירס?
הבנתי שיש להם כן תוכניות זולות יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תאוצה;956597:
דיברתי עם פלאפון והם לא הציעו לי 3 חודשים ב64

אז אולי מדובר ב70 ומשהו ש"ח....

• הוסף לסימניות
למישהו יש מס' פלאפון של נציג מומלץ של סלקום?

• הוסף לסימניות
אני אישית עשיתי אצלו וגם חברי ,ונהנו מאוד מהשרות
0527123500 (אני לא זוכר את השם שלו)
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה