דרוש מידע 2 שאלות: תוכנת נטפרי על המחשב, מהירות גלישה ספק אראל

• הוסף לסימניות
האם תכנת נטפרי על המחשב מאטה את מהירות הגלישה או תוכנות אחרות במחשב?
מהי מהירות הגלישה של הספק אראל? זה צריך להיות מתואם עם המהירות של התשתית?

• הוסף לסימניות
נטפרי איננה תוכנה אלא חסימה על ספק האינטרנט ולכן אין לה השפעה על תוכנות במחשב
לגבי איטיות בגלישה- אין לי מושג, אני כמעט ולא חשה בה
מהירות הגלישה של אר-אל יכולה להגיע עד 100M וזה תלוי כמובן בתשתית של בזק

• הוסף לסימניות
אני לא שמתי לב. לאיטיות בגלישה.
גולשת גם עם חיגן ובמחשב אחר עם חסימה בספק.

• הוסף לסימניות
אני לא שמתי לב. לאיטיות בגלישה.
גולשת גם עם חיגן ובמחשב אחר עם חסימה בספק.
בגלישה דרך VPN, הם כותבים שיש לעיתים תקלות. האם זה משהו רציני? שוקלת להצטרף.

• הוסף לסימניות
בגלישה דרך VPN, הם כותבים שיש לעיתים תקלות. האם זה משהו רציני? שוקלת להצטרף.
אכן יש להם תקלות,
יותר נכון, יש דברים שאני לא מצליחה לפתוח (תוכנות והתקנות מסוימות) ונט פרי התיאשו מלבדוק איפה הבעיה..

• הוסף לסימניות
אכן יש להם תקלות,
יותר נכון, יש דברים שאני לא מצליחה לפתוח (תוכנות והתקנות מסוימות) ונט פרי התיאשו מלבדוק איפה הבעיה..
ומה עם בעיות בגלישה? קורה שאת מגיעה רעננה בבוקר למחשב ואין אינטרנט, או אין סינון וכדומה?

• הוסף לסימניות
בחיגן:
קרה. לא יכולה לומר שלא.
לעיתים בודדות ממש. (אני כבר שנה עם זה)
חסימה בספק- לא קרה מעולם.

• הוסף לסימניות
בהשוואת שני חיבורים של אר אל אחד עם נטפרי ואחד בלי לתקופה ממושכת
ישנם כמה תקלות בנטפרי גם האטה מינורית בגלישה אבל וזה בעקיר הבעיה שיש להם קטיעות של כמה שניות בחיבור האינטרנט כך שזה נופל לגמרי הגלישה לכמה שניות מי שלא יודע מזה לא מרגיש אבל אחרי כמה וכמה םעמים שזה קרה בפרט בשעות הצהריים שיש עומס על החיבורים זה מאד מעצבן
בכל מקרה לא אעזוב את נטפרי כי אין פתרון אמיתי אחר ליהודי חרדי וגם משתמש הרבה ברשת גם מבחינת הסינון וגם מבחינת השירות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין ולא יכול להיות קשר לתוכנות אחרות על המחשב
(אלא אם כן הן משתמשות באינטרנט גם כן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה