כללי 2 שאלות

• הוסף לסימניות
שאלה1: מה הדרך הכי מהירה וקלה להוציא ללוגו עם רקע לבן את הרקע הלבן?
שאלה 2: במקום בו אני עובדת מותקנת אינדיזיין ישנה, אין לי מושג איזה, על כל פנים שאני מנסה לעמוד בפינה של אובייקט ולהזיז אותו על הציר, החץ הקטן והנחמד לא מופיע (זה שהוא דו כיווני) ואני נאלצת לעשות זאת ידנית דרך סרגל השליטה.
מה עושים? מישהו נתקל בזה?
בתודה לכל העונים!

• הוסף לסימניות
שאלה 1:
לוגו אמור להיות קובץ וקטורי, ולא תמונה.
אך נניח ויש לך פורמט תמונה עם רקע לבן, אז התשובה מתחלקת לשנים:
אם בתוך הלוגו יש גם צבע לבן, ואם אין.
במידה ואין: דאבל קליק על השכבה בפוטושופ. יש לך למטה מעבר מצבע לבן לשחור,
אתה גורר את הלבן פנימה, עד שאתה לא רואה יותר את הרקע. (אפשר לשחק עם ALT לתוספת שליטה).
אחרי זה אתה מוסיף שכבה ריקה, מאחד את שניהם, וזהו.

אם יש צבע לבן בתוך הלוגו, אז השיטה המהירה זה מטה הקסם (עם סימון Contiguous למעלה כמובן).
אבל זה בדרך כלל לא איכותי מספיק. ולכן עדיף לעבור עם העט (Pen Tool) ולצרוב כמו יהודי טוב.

שאלה 2. לא הבנתי מה את מנסה לעשות.

• הוסף לסימניות
לגבי 1 אין קיצורי דרך, אה...
לגבי 2 אני רוצה לסובב את האובייקט על צירו בעזרת החץ שמופיע כל פעם שעומדים על הפינה של האובייקט- ושם זה פשוט לא מופיע החץ הזה אלא רק החיצים שמטפלים בגודל

• הוסף לסימניות
1. התהליך אורך 6 שניות. רק הכתיבה (והקריאה) אורכים יותר :)
2. צריך להתרחק קצת מהאובייקט ואז מקבלים את האפשרות לסובב.
אם מדובר בגירסה מאוד ישנה, אולי אפשר להשתמש בתפריט: Object > Transform > Rotate
ואולי יש גם קיצור דרך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה