כללי 2 תמונות משאטר דחוף להרגע!

• הוסף לסימניות
או יותר נכון לפני שתי רגעים:)
למי שיש ג"כ בתשלום אודה לו מאד!

• הוסף לסימניות
מחקתי כי הבנתי שהייתה כאן פגיעה אישית של כמה מהניקים,
וזו לא הייתה כוונתי

• הוסף לסימניות
לא מבינה על מה העצבים???
זה נכון מאד וגם אני ניסיתי לברר מה הצד ההלכתי....
העניין הוא שנגמר לי המנוי ורציתי לעשות סוג של "החלפות"

• הוסף לסימניות
איפא ראית עצבים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1517172:
לא מבינה על מה העצבים???
זה נכון מאד וגם אני ניסיתי לברר מה הצד ההלכתי....

היא לא ראתה "עצבים" אלא ציניות,
שביטאה כנראה כעס הנובע מחוסר הבנה של הדברים.

אז תודה על התגובה
שהחזירה דברים לפורפורציות.

------
בהזדמנות זו אני רואה לנכון להבהיר ולציין:
מטרת האשכול "ההוא" לא היתה למנוע פעילות חסד מבורכת, (כפי שיש שהבינו בטעות) שהיא כשרה, ומותרת הלכתית.
כפי שבוודאי נוהגים מחלקי התמונות לאחר ששאלו את רבותיהם/ דנו בעניין.
וברור לכולנו שכל מטרתם היא לעשייית חסד ומצוה, ועל כך יבורכו מן השמיים. האשכול ההוא נפתח במטרה באמת ובתמים להבין איך זה עובד... בלי "פרשנויות נוספות" או ח"ו זלזול או חוסר הכרת טובה, לאי מי מהניקים שמקדישים זמן ומאמץ למען כולנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה