- הוסף לסימניות
רק שניהם כשירות.
רק שניהם כשירות.
אשמח שתפרטי, הייתי שמחה להחכים עודאז כוונתי היא שיש עוד נתונים שצריכים להילקח בחשבון כדי להגיע להשקעה המתאימה ביותר.
אין.בקנייה של קרן כספית דרך הבנק, מעבר לדמי ניהול שמיטב (לצורך העניין) גובה, ומעבר למס אם ישנו, יש עוד עלות? הבנק גובה על זה עמלה כלשהי?
לא.2. על עצם פתיחת "אזור מסחר" בבנק, או "תיק ניי"ע" - כל בנק ושמותיו, ועל עצם קיום הפלטפורמה בחשבון - הבנק על זה כן גובה עמלה?
כן.מה שאומר שחוץ מדמי ניהול ומס אין יותר עמלות?
אני מנסה להשוות לפיקדון בבנק, יש עוד משהו שפספסתי?
אני רק מחדד.כן.
אין הגנה מאינפלציה
ואין תשואה מובטחת.
נכון.אז מעבר לתשואה המובטחת אין הרבה תועלת בבנק על פני קרן כספית, אכן?
פחות מסוכן מבנק.ומה לגבי רמת הסיכון?
בכיף.אין מילים !
בבנק נומינלימיסוי על הרווח - זהה בשניהם?
יש פק"מ צמוד מדדגם בפק''מ (שזאת ההשוואה)
אין הגנה מאינפלציה.
יש לציין שהקרנות הנ"ל הם ללא הכשר.
התשואה התיארוטית השנתית בקרנות הכספיות (זה תיאורטי, כי זה נמדד לפי החודש האחרון):
במגדל כספית ובמגדל כספית שקלית - 4.91%
באיילון כספית ובהראל כספית שקלית - 4.78%
אך שימו לב שדמי הניהול באיילון כספית הם רק 0.04% לעומת מעל 0.1% שיש בשאר, כך שאני מעריך שאיילון כספית תביא תשואה שנתית יותר מהאחרות.
אגב, לא בטוח שניתן להצטרף כעת לקרן הכספית של איילון, מאחר והם לא תמיד מאפשרים הצטרפות, לאור דמי הניהול הנמוכים ומאחר והדבר לא שווה להם והם יכולים לשנות דמי ניהול רק בתחילת שנה.
לא ממליץ.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים