עזרה 200 ש"ח למי שיתן לי פרטים על אולם בירושלים

• הוסף לסימניות
אני כבר אובדת עצות מלחפש,...
צריכה בדחיפות לקיץ לצורך תערוכה אולם בירושלים ליומיים
חייב אולם בקומת קרקע ,גדול ומיקום מרכזי.
לא חייב להיות אולם ארועים אפשר אולם של ספורט, אולם של בי"ס, אולם של ביכנ"ס

מי שיתן לי רעיון של אולם מתאים ואסגור איתו אשלם 200 ש"ח בשביל ההצעה.
ניתן לשלוח לי למייל או כאן
nirish1612 ג'ימייל

• הוסף לסימניות
אפשר בהיכל שלמה

• הוסף לסימניות
האולם של מסילת ישרים
ברחוב פישל.

האולם של המתנס בהר נוף

האולם מתחת לתורה ויראה בגוש 80

• הוסף לסימניות
האולם של ביה"ס בית מלכה. ברחוב בריינדיס

• הוסף לסימניות
מרכז קהילתי - גבעת שאול

• הוסף לסימניות
נווה ירושלים
אולם מושקע וענק
נמצא בהר נוף

• הוסף לסימניות
אולם סמינר נוות ישראל - שמואל הנביא
אולם סמינר בעלזא - ברנדיס

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש את האולם של שתילי אריה בסהנדריה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא משכירים כרגע עדיין בשיגרת קורונה
יש ברמות ג' ממש על הצומת וככה יש גם אוטובוסים מחוץ לעיר כמו 402 והאוטובוסים מאלעד וקרית ספר
רק ששכחתי איך קוראים לו אם מעניין אותך תעדכני

• הוסף לסימניות
את בטוחה שבנות הדסה קטן? כי הוא ממש גדול לדעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה