כללי 20GB אחסון מתנה ולא בדרופבוקס - שווה לדעתי לנסות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
חברת אחסון חדשה שמנסה להתחרות בדרופבוקס או בענן של גוגל או מיקרוסופט
מציעה עכשיו 20GB אחסון חינם באינטרנט לעומת דרופבוקס שמציעה רק 2GB בפתיחת חשבון.
כאשר נרשמים מקבלים 15GB ולאחר הורדת אפליקציה למחשב מקבלים עוד 5GB אחסון.

לחברה קוראים Copy.com
בנוסף כל חבר שתפנו לאתר והוא יתחבר ויוריד את האפליקציה תוכלו לקבל עוד 5GB אחסון חינם.
ראיתי כבר אנשים עם למעלה מ- 50GB אחסון חינמי.
עכשיו כבר לא צריך לדאוג איפה לשמור עבודות גרפיקה, תמונות, שירים ומסמכים
ניתן לנהל הרשאות, שיתופי תיקיות, ועוד.
לינק להורדה Copy.com
* גילוי נאות - כל מי שירשם דרך הלינק שלי, אני אקבל עוד 5GB לאחסון שלי בלי לפגוע בגודל האחסון שלכם ;)

תודה ובהצלחה!

• הוסף לסימניות
אהההה...לא ידעת כמה התחרות מהירה ברשת,
אבל היום הודיעה פליקר שהיא נותנת שירותי ענן חינם ואחסון של עד 1 טרה בית
שזה אלף ג'יגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק דרעי;1010651:
אהההה...לא ידעת כמה התחרות מהירה ברשת,
אבל היום הודיעה פליקר שהיא נותנת שירותי ענן חינם ואחסון של עד 1 טרה בית
שזה אלף ג'יגה.
אפשר קישור לפליקר?
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
פליקר מאפשרים להעלות תמונות בלבד.
קבצי גרפיקה ואחרים לא ניתן להעלות.
אני חושב שכדאי להשתמש באתר שהצעתי
הוא נוח, פשוט וידידותי.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה