למה?יש הרבה מורים שמסכימים להוציא לטסט אם רואים שאתה נוהג טוב, (גם אם זה נגד החוק)
ודרך אגב המקום הכי זוועתי לעבור טסטים זה מודיעין, כולם חושבים שזה עיר קלה אבל תכלס לעבור טסטים זה מאוד קשה מניסיון של לפחות 10 חברים!!!!!!!!!!
ללמוד מאוד קל שם אבל לעבור טסטים מאוד קשה כי פוסלים בטסט על הערות קטנות כמו חוסר ביטחון עצמי, עיכוב תנועה , ועוד.למה?
הטסטרים משתנים בין הערים ככה שאין קבועים למודיעיןללמוד מאוד קל שם אבל לעבור טסטים מאוד קשה כי פוסלים בטסט על הערות קטנות כמו חוסר ביטחון עצמי, עיכוב תנועה , ועוד.
בערים אחרות עם כאלה הערות בדרך כלל בעבירים.
אני חוזר ואמר שזה מניסיון של לפחות 10 אנשים שאני מכיר!!
עובדה שהרבה חברים שלי עברו בטסט שישי ומעלה אם בכלל, נכון שיש כאלה שעוברים בטסט ראשון אבל זה נדיר שם יחסית לשאר הערים. ודרך אגב המורה שלי הסביר למה התחילו יותר להקפיד יותר בשנה האחרונה כי הם לא רוצים שיבואו למודיעין הרבה אנשים מחוץ לעיר, אם זה נכון או לא אני לא יודע אבל זה מה שהוא אמר ליהטסטרים משתנים בין הערים ככה שאין קבועים למודיעין
אולי כל העשר נפלו על טסטרים מעצבנים שבמשך השבוע היו בערים אחרות בכלל
מישהו כתב שכל כמה חודשים מעלים ב10 ש"ח לשעהיבוא יום ויצטרכו לקחת משכנתא ללימודי נהיגה
השאלה אם מורה יקר הוא גם מקצועי ועוברים אצלו מהרמשהו חשוב שאנשים מפספסים זה שבמקרה שמורה שלוקח אפילו 20 שקל יותר תעבור אצלו בטסט ראשון ולא שני או שני ולא שלישי ותצטרך גם קצת פחות שיעורים שבין הטסטים עדיף ללכת למורה היקר כי 30 שיעורים כפול 20 ש"ח זה 600 ש"ח. הטסט הנוסף ושיעור אחד לפניו כבר עולים כך וגם חסכת תסכול . ואני לא מדבר על הבדל בין טסט ראשון לשלישי או רביעי
מההה?אני הייתי אצל מורה (בת) הספיקו לי שני שיעורים
התכוונתי שברחתי למורה (גבר) אחרי שתייםמההה?
המורה אישרה לך את זה או שהמשכת עוד בשביל הפרוטוקול?
זהו לא היה נשמע לי הגיוני בעליל...התכוונתי שברחתי למורה (גבר) אחרי שתיים![]()
![]()
למורה אישה זה לא יקראני בבית שמש אצל מורה אישה
200 שח ל40 דקות
אני יודעת שזה יקר אבל לא ממש יש לי ברירה...
לנסוע כל פעם לעיר אחרת מורכב לי ממש
באשדוד מורה אישה בד"כ 180למורה אישה זה לא יקר
לא יודעבאשדוד מורה אישה בד"כ 180
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים