• הוסף לסימניות
קטנצ'יק.

קבצים מצורפים

• בייבי1.png
    KB 687.6 · צפיות: 33
  • בייבי2.png
    KB 944.1 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
איך שאת מצליחה לעטוף כל כך מדויק, מדהים!!
גוונים מקסימים!

• הוסף לסימניות
פחחח אנה יכולה לבא ללמוד אצלך - לא רואה אותה ממטר :)
חלום.

• הוסף לסימניות
הרקע בתמונה השניה מקסים

• הוסף לסימניות
*---
מי שצילמה אותו:p:p

עיטוף משגע.

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

בתמונה הראשונה, יש הילה מציקה מימין - צמוד ליד.

• הוסף לסימניות
העיטוף מושלם!
את עוטפת נורא יפה...

• הוסף לסימניות
איזה צבעים!
איזה עיטופים!!

• הוסף לסימניות
העיטוף התנוחות והצמצם הפתוח בראשונה.
מקסים!

• הוסף לסימניות
השלווה המלאכית.........
מדהים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם :)
נכתב ע"י tamiro;1934428:
הרקע בתמונה השניה מקסים
:)
נכתב ע"י E&A;1934670:
יפה מאוד.

בתמונה הראשונה, יש הילה מציקה מימין - צמוד ליד.
הילה? אולי הכוונה לגוף שמציץ מאחורה? לי זה נראה טבעי כי אני צילמתי אבל אולי באמת כדאי להוריד...
נכתב ע"י ינאי;1934692:
העיטוף מושלם!
את עוטפת נורא יפה...
תודה :eek:

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין תור?
מתה על העוברית הראשונה
מקסים!

• הוסף לסימניות
וואו!

התמונה הכחולה נראית כמו משה בתיבה.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1934988:
הילה? אולי הכוונה לגוף שמציץ מאחורה? לי זה נראה טבעי כי אני צילמתי אבל אולי באמת כדאי להוריד...
תארתי לעצמי שאולי זה גוף שמציץ. אך התיחסתי לתוצאה, שנראתה לי כהילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה