• הוסף לסימניות
הטמרון עולה 3900. יש גם את ה17-50 של סיגמא [קרופ] = 1400 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1856350:
הטמרון עולה 3900. יש גם את ה17-50 של סיגמא [קרופ] = 1400 ש"ח.

17-50 קרופ מדי רחבה לי...

• הוסף לסימניות
הגלים -תודה על התשובות המפורטות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1856347:
יש לי 60D. כמה עולה הטמרון?
אז אני מבינה שמבחינת סדרי עדיפויות זה:
- קנון סידרה שניה
- טמרון
- קנון סידרה ראשונה
נכון?

אגב, מישהו מכיר את ה50 1.4 של סיגמא? אני יודעת שיש 2. מישהו יודע להסביר מה ההבדלים ביניהם?

יש לי כרגע 100 2.8 של קנון (ו18-200 שלא נספרת...)
ואני מחפשת עדשה רחבה יותר.

יש לכם המלצה אחרת?

זה האפשרויות של 24-70 2.8 (הסיגמא המקבילה לא נחשבת )
יש עוד אפשרויות קנון 24-70 4 מיוצבת וקנון וסיגמא 24-105 4 מיוצבות.

לקרופ הטווח של 17-50 יותר נוח לרוב האנשים. שם הסיגמא טובה מאוד.

בקשר ל50. הART יותר טובה.
האם הפער "שווה" את המחיר? כמה הודעות למעלה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1856641:
זה האפשרויות של 24-70 2.8 (הסיגמא המקבילה לא נחשבת )
יש עוד אפשרויות קנון 24-70 4 מיוצבת וקנון וסיגמא 24-105 4 מיוצבות.

לקרופ הטווח של 17-50 יותר נוח לרוב האנשים. שם הסיגמא טובה מאוד.

בקשר ל50. הART יותר טובה.
האם הפער "שווה" את המחיר? כמה הודעות למעלה....

צמצם 4 לא מספיק..

17-50 לא מספיק יכסה לי. ה100 שיש לי היא כמו 160 אז מה עם כל מה שבאמצע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה