• הוסף לסימניות
למי שיש את 2 העדשות הנ"ל (לקנון):
אני מודעת בהחלט להבדלים בין העדשות מבחינת אורך מוקד.
השאלה שלי היא כזו: אם נשים את ה24-70 על מצלמת קרופ למשל, ואז יהיה לנו את הטווח כמו של ה 85 על פ"פ,
האם אותה התמונה עם אותם נתונים בדיוק תתן איכות שונה בין 2 העדשות? (עזבו את זה שהגוף אחד קרופ והשני פול פריים, אם זה לא להגדלה זה לא קריטי)
בקיצור - האם ה 85 תהיה איכותית יותר?
מתלבטת בין 2 העדשות.
נוטה לקנות את ה 24-70 בגלל הטווח המשתנה.

• הוסף לסימניות
לי יש את שתיהם.
מבחינת חדות, ה85 עולה על ה24-70. (לדעתי, מניסיון עם שתיהם)
אבל 24-70 הרבה יותר נוחה לשימוש.
הרבה פעמים אני מעדיפה לוותר קצת על החדות (85) ושיהיה לי קל יותר בזמן הצילומים.
ממליצה מאד על ה24-70.

• הוסף לסימניות
24/70 בחדות פי כמה וכמה
ללא השואה

ל85 יתרון בעומק שדה

• הוסף לסימניות
מה המחיר של ה24-70? ומה הצמצם הפתוח שלה?

• הוסף לסימניות
24-70 מארק 2 צמצם 2.8 של קנון היא עדשה מעולה במיוחד, כשהיא במצב מושלם היא חדה כמו סכין.
המחיר שלה החל מ 6500 ש"ח
יש לה 'מחלה' של תקלת צמצם בשימוש אינטנסיבי לאחר כשנתיים, אצלי הלך צמצם בדיוק כל שנתיים (כבר פעמיים..) וזה נזק של 1800 ש"ח כל פעם, אבל זה בשימוש אינטנסיבי ממש.

היה לי מאק דיימונד לשלוש שנים אז בפעם הראשונה זה לא עלה לי.. בפעם השניה זה קרה לפני כחודש ונאלצתי לשלם, אני שוקל למכור את העדשה ולקנות חדשה עם מאק, חייב את השקט הזה 3 שנים.. אשמח לקבל הצעות מחיר לפרטי, עדשה בת 4 שעבדה קשה אבל טופלה היטב ובחופשיות (כולל החלפת אלמנט קדמי (היו שריטות קלות, לא משהו רציני) גומיות, צמצם

ל85 יש את הסגנון שלה, בעיקר לצמצם פתוח, עדשה חדה בהחלט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך ה 24-70 2.8 של טמרון?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע למי שיש. גם למי שיש את אחת מהעדשות הנ"ל, ושל איזו חברה. כי זה מאוד משנה.
גם איזו 85? זה גם משנה.

• הוסף לסימניות
יש לי את ה85 1.8 של קנון.
מה את רוצה לדעת עליה?

• הוסף לסימניות
יש לי את ה85 1.8 של קנון.
מה את רוצה לדעת עליה?
את הבדלים בינה לבין הטמרון.
עד כמה ההבדל במחיר מצדיק את זה. הבנתי שלטמרון יש מייצב. שזה יתרון. ויש את החדשה, g2.

• הוסף לסימניות
אם הצילומים איתה יהיו רק ביום אין צורך להשקיע במייצב.
דבר נוסף הטמרון שוקלת כמעט כפול מהקנון. 700 גרם מול 425 גרם.

לגבי האופטיקה והדיוק אני מכיר רק את הקנון-איכות אופטית מושלמת.

• הוסף לסימניות
אם הצילומים איתה יהיו רק ביום אין צורך להשקיע במייצב.
דבר נוסף הטמרון שוקלת כמעט כפול מהקנון. 700 גרם מול 425 גרם.

לגבי האופטיקה והדיוק אני מכיר רק את הקנון-איכות אופטית מושלמת.
האמת שאני צריכה גם לאירועים. המייצב כן חשוב.
בכל אופן לקנון מארק 2 כן יש מייצב. אבל המחיר יקר....

• הוסף לסימניות
דברתי על ה85MM.
מקווה שלא התכוונת ל24-70.
כי לא ידוע לי על 85MM מרק2 של קנון....

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה