אדריכלות 3 אופציות לעיצוב חזית -מה עדיף ?

• הוסף לסימניות
אשמח לחכמת ההמונים במהלך תכנון קוטג בשרון
מצוב הדמיות שעשיתי במהלך עבודה לצורך תכנון {לא שיא הדיוק מבחינה גרפית }
אותה תוכנית של בית -- עם 3 אופציות לעיצוב חיצוני בכמה סגנונות
קשה לי להחליט איזו אופציה עדיפה ?

קבצים מצורפים

• אופציה 1.jpg
    אופציה 1.jpg
    KB 941.4 · צפיות: 42
  • אופציה 2.jpg
    אופציה 2.jpg
    KB 831.7 · צפיות: 46
  • אופציה 3.jpg
    אופציה 3.jpg
    KB 307.6 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
השאלה על העיצוב החיצוני או התכנון?
אם בעיצוב-לדעתי תלוי איזה סגנון של בית הם רוצים לשדר
לכל אופציה יש סגנון שונה מאוד
אם הם יודעים סגנון עיצובי בתוך הבית יהיה קל יותר להחליט איזה סגנון יהיה בחוץ.

• הוסף לסימניות
הראשון והשלישי הכי מעניינים. השני קצת קובייתי וסגור. לגבי סגנון, חומרים - עניין של טעם..

• הוסף לסימניות
הראשון והשלישי הכי מעניינים. השני קצת קובייתי וסגור. לגבי סגנון, חומרים - עניין של טעם..
מעניין --- כי אני אישית דוקא קצת יותר מתחבר לאופציה 2 -- יש בה יותר אדריכלות
אבל מאוד שמח וחשוב לי לשמוע גם דעות אחרות כדי להיות פתוח גם לדברים שלא הכי מתחבר אליהם

• הוסף לסימניות
אני גם אוהבת יותר את 2
נקי יותר ויש קשר בין כל החלקים

• הוסף לסימניות
3- מעניין וקלאסי!
הייתי משנה את החיפוי החום למשהו אחר- זה הורס לי את הקלאסיות שם.

• הוסף לסימניות
3- מעניין וקלאסי!
הייתי משנה את החיפוי החום למשהו אחר- זה הורס לי את הקלאסיות שם.
הערה נכונה -- שיניתי החיפוי ועוד כמה דברים באמת נראה הרבה יותר טוב -- מצוב

קבצים מצורפים

• 18122024.jpg
    18122024.jpg
    KB 94.9 · צפיות: 36
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה