מתכון?עוף בתנור בפירורי לחם - מתאים רק ללילה הראשון
פשוט וקל -מתכון?
קלופס מעוף טחון או קציצות (קצת יום חולי)
שניצל ממולא או שניצל רגיל.
רולדה עוף / בקר
בשר
רצועות עוף עם ירקות
כבדים ובשר זה אוכל של הבוקר אצלי. ..כבדים ברוטב
חזה מוקפץ עם ירקות אשמח למתכון. יישאר טוב במקרר יומיים?פעם אחת עוף פעם שניה סטייק פעם שלישית שניצל
אפשר שניצל ממולא
יש ככ הרבה סוגי סטיקים
אפשר גם רולדה לכבוד החג
חזה מוקפץ עם ירקות
רוצה מתכונים?
תודה. אולי אכין את בעיית הגיוון לא פותרעוף בשום ודבש - מעדן
פורסם לפני כמה שנים במרווה לצמא לקראת החגים
את לא היחידה...תודה. אולי אכין את בעיית הגיוון לא פותר
אני קולטת שהבעיה היא המקובעות. מעולם נראה לי לא הכנתי משהו אחר לליל שבת או חג חוץ מכרעיים. כמנה עיקרית הכוונה...
כל שאר הדברים נראים לי מתאימים לארוחת צהריים או סעודת חול המועד כזה...
תעשי כמו שהציעו כאן. פרגיות ממולאות או שלא ממולאות.מעולם נראה לי לא הכנתי משהו אחר לליל שבת או חג חוץ מכרעיים
חזה עוף ממולא זה הרגשה של מין מנת צד כזו. קצת כמו תוספת. לא?עוף זה באמת הכי שבתי, אבל לחגים אפשר לגוון.
וכל האופציות שהציעו כאן מצוינות ומתאימות לחג, חייבים לגוון בחג אחרת תגיעי ללילה השני ולא תוכלי להסתכל על האוכל.
ובסוכות בכלל...
אפשר חזה עוף ממולא יש כל מיני וריאציות, זה חגיגי מאוד, וכמובן כל הרעיונות שהציעו לפני יכולים להתאים.
רק צריך לפתוח את הראש.
פרגיות מזכיר לי חזה תכל'סתעשי כמו שהציעו כאן. פרגיות ממולאות או שלא ממולאות.
יוצא מעדן! ומשאיר קצת מקום ל"מקובעות" שלך...
וזה מאוד חגיגי כמובן.
תודה!!!!! באמת! טוב לשמועעעעעאת לא היחידה...
אני פשוט מגוונת בתיבול ובטעמים של העוף וגם בתוספות.
אבל תמיד כרעיים / שוקיים עוף בליל שבת.
מה זה בדיוק החזה הזה?חזה עוף בטמפורה
בורקס בשר
יש לזה מלא גרסאות וטעמיםמה זה בדיוק החזה הזה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים