כללי 3 מודעות רכות וענוגות לתומכת לידה

• הוסף לסימניות
אחרי הרבה זמן שלא העלתי עבודות... אני משתפת אותכם ב3 מודעות פרסום שעשיתי לתומכת לידה שגם מעבירה קורסים של הכנה ללידה.
הראשונה מפרסמת את הקורס וה2 האחרונות את היותה תומכת לידה, הן בעלות תוכן זהה אך מיועדות ל2 קהלי יעד שונים ומתפרסמות ב2 עיתונים שונים (רואים לא?)
פשוט היה תענוג לעשות אותן...

אשמח לקבל את חוות דעתכם...

קבצים מצורפים

• 3 מודעות.jpg
    1.2 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
בגלל עומס הפרטים (אם אפשר לצםצם עדיף)
יש לעשות חלוקות ברורות בעין, בין כל קטע וקטעץ

חסרים לי חללים
בגדול מעוצב מאוד ענוג ורך ויותר אהבתי את הצבעים של הראשון
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אכן הם עמוסות מאוד במלל, הלקוחה לא הסכימה לוותר על כלום...
ניסיתי לתת כמה שפחות הרגשה של מלל ע"י הכנסתו לכל האלמנטים.

• הוסף לסימניות
מאד אהבתי את הצבעים של הראשונה, עדין ורך.
הייתי מנסה להוריד בה קצת אלמנטים שלא הכרחיים- כמו הבורדר בצדדים, או הנקודות בבאנר התחתון. אולי זה יאוורר.
לגבי המלל: לדעתי התמודדת יפה עם העומס ע"י צבעים ואלמנטים.
יחד עם זאת, אולי כדאי ליידע את הלקוחה שזה ארוך מדי. אני אישית לא הייתי קוראת כלום רק בגלל כמות הטקסט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה