דרוש מידע 3 מילים ביום - נספח

• הוסף לסימניות
אני קצת באיחור...
@RU1 תודה!
באנגלית מדוברת מקובל לומר מקרר-fridge לא?
בכל אופן לפי מה שידוע לי.....

• הוסף לסימניות
גוגל תרגם כך
וזה מה שמקובל להגיד nothing
לא דווקא, דווקא בשפה המדוברת אומרים no.
ואגב, גוגל טרנסלייט זו לא אסמכתא בהרבה פעמים, נסה לתרגם את המשפט באנגלית לעברית ותראה שזה נותן את אותה התוצאה.

• הוסף לסימניות
אני רואה מלא פעמים שאומרים או כותבים do not ולא dont
סתם המורות עבדו עלינו שהאמריקאים עצלנים ואין להם כוח לומר את כל המילה וכל השטויות האלה?

• תודה
Reactions: RU1
  • הוסף לסימניות
אני רואה מלא פעמים שאומרים או כותבים do not ולא dont
סתם המורות עבדו עלינו שהאמריקאים עצלנים ואין להם כוח לומר את כל המילה וכל השטויות האלה?
יכול להיות ( :
בכל מקרה, do not משמש לניסוחים יותר רשמיים או כדי להדגיש מבנה דקדוקי או תחבירי או תוכן מסוים במשפט.
Don't יותר יומיומי.
אגב, אהבתי את החתימה שלך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני אשמח לפעלים מגוונים
ושוב, אשמח לנושא מסויים כי כך קל יותר למוח לזכור.
אם אתו שבוע שלם רק פעלים, זה לא יהי שונה כמו לשנן למבחן נתוך רשימות על גבי רשימות.
ברגע שמחברים את המילים לנושא, קל יותר לזכור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לאחר מאמר שכתבתי על חודו של עב כרס בקהילת כתיבה,
החלטתי לפתוח נספח לנושא לדיון לקהל הרחב בעד או נגד,
אז קדימה יש לכם שאלות בנושא אז אפשר להיכנס כאן או כאן,
ואם עדיין יש לכם שאלות אז פשוט תשאלו
בהצלחה!.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה