דרוש מידע 3 נערות באמצע שומקום - בקשת עזרה וספור מתח הזוי!!! על נתיב אקספרס

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
פוטוס כבר כתבתי ופירטתי למעלה את כל החברות שבשליטת קבוצת עפיפי.

אין לי כח לקרוא הרבה מידי, מתעייפת מהר :)

אין לי מושג למה אמר את זה, וא"א לדעת האמת האם משפחת עפיפי הנ"ל לא מנוהלת בידי חיזבאללה, בינינו...

• הוסף לסימניות
@חשמל, אז אני גרה בצפון מיום הולדתי ועד לפני 20 שנה אגד היה המפעיל העיקרי והתחבורה התנהלה למופת.
ייתכן שבירושלים המצב שונה ויש להביא בחשבון גם צפיפות, גודל אוכלוסיה ותשתיות בעיר צפופה.
זה לא סותר את העובדה שהחברות הערביות בצפון עקפו את אגד ודן ביחד בשיעור הקנסות (שמשרד התחבורה מטיל בגין תלונות) ושהנהגים הערביים נוהגים בצורה מסכנת חיים והשירות שלהם ברצפה.
אמת. אגד חיפה זה כך עד היום.
אני מדבר על אגד ירושלים, שבניגוד לעבר שהתנהלה למופת, היום זו החברה הגרועה ביותר בארץ.

• הוסף לסימניות
@חשמל, אז אני גרה בצפון מיום הולדתי ועד לפני 20 שנה אגד היה המפעיל העיקרי והתחבורה התנהלה למופת.

מהאיזורים עליהם אני מדברת עד מלחמת לבנון השניה גם אגד שלטה (בצפון, כן?), סבלנו מהם ממש, יחס מחפיר, התנהלות לא תקינה ואי עמידה בלוחות הזמנים.
אני זוכרת את היום ש"נתיב" נכנסו לתמונה, כמה נהננו והערצנו אותם.
מאוד מהר היחס התחלף.
אבל ממש לא נכון לומר שאגד התנהלה למופת, ממש לא.
ו-כן, אני מכירה גם את חיפה וגם את כרמיאל וגם את צורות הנסיעה משם ולשם.
אגד היום גרועה!
וגם נתיב אקספרס!
ודבר נוסף, מישהו שעבד מבפנים (אגד) ונתנו לו אוטובוס בלי בלמים וקרתה לו תאונה, ב"ה בנס בלי נזק בנפש,
הוא אמר חד משמעית
האוטובוסים של אגד לא תקינים לנסיעה!!!
הם לא מתקנים אותם רק כשממש יוצאים משימוש.
וזה פשוט ניסים שלא קורים אסונות.

הוא אמר את זה כל הזמן והתלונן אבל האחראים באגד אמרו לו לסתום את הפה ולשבת בשקט,
ברגע שקרתה לו תאונה, הם זימנו אותו למשפט, יצא ב"ה זכאי, אבל שתדעו...

• הוסף לסימניות
צרת רבים היא נחמת...
כשאני מחכה לקו למעלה משעה
או צריכה להסביר לנהג איך להוציא דוח יתרות במכונה שלו (!) כי הוא נהג חדש או ראש קטן ולא מכיר את הקוד שהטענתי.
או כשנהג נוסע בנתיב שמאלי במכוון למרות שכל התחנות בנתיב הימני.
לא עוזר לי לדעת שגם באגד ירושלים המצב גרוע.

• הוסף לסימניות
איפה הם חיות? בירח?
כבר איזה חצי שנה אי אפשר להטעין באוטובוס
אני גרה בבני ברק ואין אפשרות להטעין כבר המון זמן
בעיקרון אני יודעת את זה (במודע,.)
אבל בפועל קרה לי בחודש האחרון שעליתי על אוטובוס באתי להטעין ו- אופס....
לא תמיד זוכרים את זה לפני הנסיעה

• הוסף לסימניות
בלת"ק חלקי.
בגדול , כדי להתלונן או לתבוע ברמה של פיצוי רציני,
צריך להוכיח שהייתה עברה חוקית או מחדל. לא חוסר לב של נהג (שפחד להקנס על זה שמסיע נוסעים בלי תשלום, ולא נכנס יותר לעומק...)
הערבי שיושב שם בפניות הציבור הוא משפטן מתוחכם בשם אישאם.
במקרה שלי זו הייתה שרשרת מחדלים שהתחילה באוטובוס שסטה ממסלולו כמה פעמים וכן לא עבר בתחנות מסוימות לאיסוף, נהג שכמעט הרג את בעלי בסגירת תא מטען,
והשיא- אוטובוס שנתקע שעה וחצי בשיא החורף, אמצע הלילה, עם תינוק בן חמישה שבועות, לבד באוטובוס (בחור אחד נוסף) ללא כיוון לאוטובוס חלופי עד שהנהג החביב גילה שפשוט חסרים מים במנוע...
ועוד מקרה בו תא המטען היה תקוע למעלה משעה בכניסה לב"ב. הם סירבו שיבואו מתנדבים לפתוח שמא יזיקו לאוטובוס....
תבעתי אותם בבימ"ש לתביעות קטנות ע"ס 5000 ש"ח
הם התחננו לפשרה. בהתחלה 1000, שאלתי אותם למה הם בכלל התקשרו...
לאט לאט עלו בסכום, עד שכבר התפדחו ושלחו את אחראי קשרי חרדים לשאול אותי תכל'ס על כמה אני מוכנה לסגור בלי משפט.
סגרנו על 4,500
ואז בעלי הוציא רשיון :cool:

• הוסף לסימניות
יש לי חברה כשהייתה בתחילת הריון נסעה מהעבודה הביתה ועל האוטובוס היה מלא בחורים שחזרו מהישיבה ולה לא היה מקום לשבת
והיא חזרה הבית כולה עצבנית אז בעלה אמר לה למה את היית כ"כ טיפשה בד"כ בחורים וכדו' לא קולטים אישה בכאלו מצבים בפרט בהתחלה את היית צריכה לגשת לאחד מהם ולבקש ממנו לקום בשבילך!!!
עשיתי גם את זה וזה גם לא הצליח

• הוסף לסימניות
עשיתי גם את זה וזה גם לא הצליח
אז זה כנראה מקרה נדיר. רוב הציבור שלנו מחונך ואם מבקשים יפה בד"כ נענים. (ויש פעמים שעוד לפני שמבקשים יש מלאאא אנשים שמציעים מעצמם.)

• הוסף לסימניות
מה שיותר כואב שזה רק בציבור שלנו הזלזול בזה אולי בגלל שזה יותר מצוי
שטויות!!!
בציבור החילוני אף פעם לא קמו לזקנים ונשים בהריון.
עוד בתור בחורה אני זוכרת, הייתי נוסעת באוטובוסים מלאי חילונים, אף אחד לא חשב לקום. הם התיישבו ועוד שמו את הרגליים על הספסל לפניהם, תעיזי לבקש מהם להוריד.

• הוסף לסימניות
אז זה כנראה מקרה נדיר. רוב הציבור שלנו מחונך ואם מבקשים יפה בד"כ נענים. (ויש פעמים שעוד לפני שמבקשים יש מלאאא אנשים שמציעים מעצמם.)
מניסיון זה אחוז קטן ששם לב ומוכן להקריב נסיעה שלמה בעמידה לטובת מישהו אחר
כואב שמדברים לא טוב על עם ישראל ועוד בימים האלה, אבל מה לעשות חייב להעיר ולתקן נושאים חשובים אלה,
במיוחד בימים אלו שצריך להרבות אהבת חינם ולתת מעצמך למען השני אפילו ששלמת כסף בדיוק כמוהו.

• הוסף לסימניות
מניסיון זה אחוז קטן ששם לב ומוכן להקריב נסיעה שלמה בעמידה לטובת מישהו אחר
כואב שמדברים לא טוב על עם ישראל ועוד בימים האלה, אבל מה לעשות חייב להעיר ולתקן נושאים חשובים אלה,
במיוחד בימים אלו שצריך להרבות אהבת חינם ולתת מעצמך למען השני אפילו ששלמת כסף בדיוק כמוהו.
גם אני מדבר מנסיון.
מלא פעמים הציעו לי מקום או לפחות התחלפות באמצע הדרך. (כמובן שאני לא אנצל זאת אם אני באמת לא זקוקה לכך!). ואם אני מבקשת שיעברו מקום כי אני צריכה 2 מושבים צמודים לי ולבת שלי אנשים עושים את זה בכיף!
אדרבא, נשים יקרות, כל מי שהציעו לה בלי שהיא ביקשה או ביקשה וקמו לה או עברו מקום בשבילה - שתכתוב זאת בהודעות אחרי. אני בטוחה שהמקרים שקמים ומפנים או עוברים מקום רבים פי כמה מהמקרים שלא. (שאלו לדעתי ממש בודדים).

• הוסף לסימניות
סיפור על נתיב אקספרס....
לפני כמה שנים שהם עדיין הפעילו את הקווים מבני ברק לנתניה.
עליתי על אוטובוס מבני ברק לנתניה מוקדם בבוקר,
נרדמתי בנסיעה וגם כל הנוסעים הקבועים והמועטים שיש בשעה זו נמנמו עד נתניה.
כשהיינו על כביש החוף העירה אותי זאת שלפני בצעקה ושאלה אותי-
זה רק אני? או שהנהג ישן?????
הסתכלתי לכיוון הנהג (יש מעליו מראה וכך הנוסעים יכולים לראות את הפנים שלו מהמושבים) וצעקתי לה -
רוצי תעירי אותו!!!!
בינתיים אנשים התחילו להתעורר מהבלאגן ולהילחץ נורא.
הנהג התעורר וטען שהוא לא מרגיש כל כך טוב והכריחו אותו לבוא לעבודה.

שאלתי את זאת שלפני איך היא שמה לב? והיא אמרה שהיא התעוררה כי הנהג זיגזג בכביש.

אנשים התקשרו לחברה והם אמרו שהם יבררו את העניין עם הנהג כשהוא יגמור את המסלול.

מקרה אמיתי ומפחיד שקרה לי באופן אישי!

• הוסף לסימניות
סיפור על נתיב אקספרס....
לפני כמה שנים שהם עדיין הפעילו את הקווים מבני ברק לנתניה.
עליתי על אוטובוס מבני ברק לנתניה מוקדם בבוקר,
נרדמתי בנסיעה וגם כל הנוסעים הקבועים והמועטים שיש בשעה זו נמנמו עד נתניה.
כשהיינו על כביש החוף העירה אותי זאת שלפני בצעקה ושאלה אותי-
זה רק אני? או שהנהג ישן?????
הסתכלתי לכיוון הנהג (יש מעליו מראה וכך הנוסעים יכולים לראות את הפנים שלו מהמושבים) וצעקתי לה -
רוצי תעירי אותו!!!!
בינתיים אנשים התחילו להתעורר מהבלאגן ולהילחץ נורא.
הנהג התעורר וטען שהוא לא מרגיש כל כך טוב והכריחו אותו לבוא לעבודה.

שאלתי את זאת שלפני איך היא שמה לב? והיא אמרה שהיא התעוררה כי הנהג זיגזג בכביש.

אנשים התקשרו לחברה והם אמרו שהם יבררו את העניין עם הנהג כשהוא יגמור את המסלול.

מקרה אמיתי ומפחיד שקרה לי באופן אישי!
קרה לי עם נהג בחברת קווים
נהג קבוע (אוטובוס חזור מהעבודה)
לא ממש התיחסו לפניות שלנו ולתלונות עליו -היה נרדם כמעט כל יום, זגזג בכבישים, פספס פניות....
בנס במהלך חופשת הקורונה הנהג התחלף
מרחמת על נוסעי המסלול שהוא עושה עכשיו

• הוסף לסימניות
הכי כואב שאפילו שיש שני גברים בשני מושבים נפרדים הם לא חושבים לשבת ביחד ולתת לאישה לשבת
ולפעמים אפילו שאומרים להם לשבת ביחד הם לא מסכימים!!!!!!!!!!!!!!
כ---ו---א---ב---!!! שזה בציבור שלנו!!!
כי כואב שאפילו שיש שני נשים בשני מושבים נפרדים הם לא חושבים לשבת ביחד ולתת לאיש לשבת
ולפעמים אפילו שאומרים להם לשבת ביחד הם לא מסכימות!!!!!!!!!!!!!!
כ---ו---א---ב---!!! שזה בציבור שלנו!!!

• הוסף לסימניות
האשכול נפתח כדי להלין על הקרטל הנפשע של החברות הערביות ששולטות כמעט בכל אשכולות התחבורה בצפון.
לא הבנתי למה להסיט את הדיון לקימה בפני נשים ו/או זקנים. שבענו מהדיונים הללו.
ולמי ששואל אז כן. נתיב אקספרס היא חברה בבעלותה של קבוצת עפיפי.
וכך גם אומני, סופרבוס, נזארין, ג'י בי ועוד.
כולם מאותו בית יוצר של שירות זוועתי, איחורים וביטולי קווים, אוטובוסים מקרטעים ולעיתים מסוכנים.
ונהיגה פראית כמו שרק בני ישמעאל יודעים.
ולמי שחושב בתום ליבו שיש מענה במוקד- אז רוב הטלפניות ערביות והראש נצנץ במכוון.
תיקון; סופרבוס בטבריה מצויינים. עומדים בזמנים. בזמנים ידועים של עומס תמיד מוציאים יותר אוטובוסים. אם יש איזה בעיה פונים לאחראי למגזר החרדי והפניה מטופלת.

• הוסף לסימניות
@chaia סופרבוס התאפסו קצת בשל תביעה משפטית שבה השופט זרק אותם מכל המדרגות כי הם שיקרו במצח נחושה.
אבל בואי למגדל העמק ותראי איך השירות שלהם זוועתי.
ומי מדבר בכלל על הבדיקה שערך משרד התחבורה לאוטובוסים שלהם ובה התגלתה בעיה חמורה בבלמים.

• הוסף לסימניות
@chaia סופרבוס התאפסו קצת בשל תביעה משפטית שבה השופט זרק אותם מכל המדרגות כי הם שיקרו במצח נחושה.
אבל בואי למגדל העמק או ותראי איך השירות שלהם זוועתי.
ומי מדבר בכלל על הבדיקה שערך משרד התחבורה לאוטובוסים שלהם ובה התגלתה בעיה חמורה בבלמים.
בטבריה מאז שהם זכו במכרז לפני כ4 שנים הם מצויינים.
אני יודעת שבקרית ספר בזמנו היו עליהם מלא תלונות, אבל פה ב"ה בינתיים הכל דופק.
קרוב משםחה שלי שהיה גר בצפת היה צוחק ואומר שעדיף לו לקחת אוטובוס מבני ברק לטבריה ומטבריה לצפת במוצ"ש מאשר לנסות להידחף בנתיב אקספרס.

• הוסף לסימניות
יש לי חברה כשהייתה בתחילת הריון נסעה מהעבודה הביתה ועל האוטובוס היה מלא בחורים שחזרו מהישיבה ולה לא היה מקום לשבת
והיא חזרה הבית כולה עצבנית אז בעלה אמר לה למה את היית כ"כ טיפשה בד"כ בחורים וכדו' לא קולטים אישה בכאלו מצבים בפרט בהתחלה את היית צריכה לגשת לאחד מהם ולבקש ממנו לקום בשבילך!!!
אמת!
אני ג"כ אמרתי כך לאשתי
גם אם את בטוחה שכולם רואים את המצב..
אבל הכולם לא תמיד רואים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה