דרוש מידע 3 נערות באמצע שומקום - בקשת עזרה וספור מתח הזוי!!! על נתיב אקספרס

מצב
הנושא נעול.
לפני כמה שנים בבין הזמנים היו אוטובוסים מביתר לצפת. נתיב אקספרס.
ההגדרה היתה לכבוד בין הזמנים, מי' אב עד רח אלול,
מה אתן מבינות מזה?
הינו צריכים לצאת לצפת בל' אב. חיכנו, חיכנו, חיכנו, הצלחנו לתפוס את החברה ו...
ל' אב זה ראש חודש אלול אז כבר אין את הקו הזה!!!
עברו 3 שנים, לא אשכח את הסיוט הזה.

ואולי אפילו יותר פוחדות שהמשטרה תעשה להם מי יודע מה
[/QUOTE]
בימים האלה אי אפשר לדעת...

אה, ראיתם אותי? :)
קרה לי פעם שעליתי לאוטובוס בין התחנות הראשונות, היו חכמים שרצו לתחנה הראשונה, צר לי, בשלב שהייתי לא יכולתי לרוץ, אבל תחנה שלישית שלא יהיה לי מקום?
ובכן, לא היה לי מקום ואף אחד לא חשב לפנות לי, ישבתי ככה על המדרגות.

גם כשניסיתי לבקש מקום, קיבלתי או התעלמות או רטינה וסחיבת זמן של הוזזת התיק שהיה על המושב אז עברתי למושב הבא.
בקיצור הרגשתי נעלבת, לא ידעתי מה הסיבה שלא נותנים לי לשבת.
אומנם נסיעה בינעירונית של שעה, אבל מספיק זמן כדי להרגיש את הקרביים...
לא עברתי על האשכול.
אבל אין שום מצווה לפנות לך מקום. בנסיעה מחוץ לעיר ראית שהאטובוס מלא וחבל שעלית.
תתפלאו אבל בנסיעה בתוך העיר יש מצווה לפנות מקום אבל מחוץ העיר זה סכנה לעמוד ולא צריך לקום למבוגרים/ נשים וכד לא נעים לא נח יש עוד אוטובוסים.

הדברים הנל אמרה רבנית מאוד חשובה!
כן גם לבחורות מסוכן לעמוד.

אני בס"ד אישה ואמא לילדים עברתי תקופות לא קלות בנסיעות אבל אף פעם לא נתתי שיפנו לי מקום אם עליתי לאוטובוס מלא

לא עברתי על האשכול.
תתפלאו אבל בנסיעה בתוך העיר יש מצווה לפנות מקום אבל מחוץ העיר זה סכנה לעמוד ולא צריך לקום למבוגרים/ נשים וכד לא נעים לא נח יש עוד אוטובוסים.

אני בס"ד אישה ואמא לילדים עברתי תקופות לא קלות בנסיעות אבל אף פעם לא נתתי שיפנו לי מקום אם עליתי לאוטובוס מלא

אוקיי
כנראה שלא קראת בעיון, אז אני אצטט לך:
"קרה לי פעם שעליתי לאוטובוס בין התחנות הראשונות "- בתחנה שלישית, אוקיי? אני לא יכולה בשלב כזה כבר לרוץ לתחנה ראשונה, לא יכולה.
ציטוט נוסף:
"גם כשניסיתי לבקש מקום, קיבלתי או התעלמות או רטינה וסחיבת זמן של הוזזת התיק שהיה על המושב"
אני חושבת שיש לי זכות לשבת יותר מלתיק\שקיות קניות, אני טועה???

אה, מעולם לא נתקלת בספסלים שלמים מלאים במזוודות, קניות, וחבילות?
אז אני כן, וגם את הפרצוף של "מה אני אעשה איתם?" ו"תסתדרי, חפשי מקום אחר" זה נראה לך הגיוני?

ולא נתקלת אף פעם שמשפחה שלימה תופסת מקומות לכל המשפחה המורחבת שעולה בתחנה האחרונה ואז אין מקום לשבת גם בתחנה ראשונה? וזה היה עוד כשהחזקתי תינוק בן שבוע וחצי בידיים, נסיעה בינעירונית, גם כשבעלי התערב וצעק זה לא עזר.
האישה הרימה עליו כאלו צעקות... רבנית מוכרת... אז ישבתי בכיסא היחידי, בספסל האחורי, האמצעי, שלא היה לו מושב, וכל הנסיעה עפתי מהמקום עם כל עצירה של האוטובוס, לילד ב"ה שלום...

מצווה לתת לי מקום-לא.
אם היה קורה משהו, לא היתה עליהם תביעה משמייא? אהמ....

וגם לי קרה, בתור אישה צעירה ממש כמה חודשים אחרי החתונה שכבר היה חדש, שעלתה אישה מבוגרת יותר, לא אישה זקנה, אישה מבוגרת יותר ממני. ודרשה ממני לפנות לה מקום, ישבתי ליד אימא שלי, והיא הכריחה אותי לקום,
קמתי, אמא שלי צעקה עליה נורא, עד היום היא לא סולחת לי...

נערך לאחרונה ב:
"גם כשניסיתי לבקש מקום, קיבלתי או התעלמות או רטינה וסחיבת זמן של הוזזת התיק שהיה על המושב"
אני חושבת שיש לי זכות לשבת יותר מלתיק\שקיות קניות, אני טועה???

לגבי נוסעים בנסיעה בינעירונית, יש מקום לדיון.
אבל תיקים ושקיות?
לא צריך לחכות אפילו דקה שפלונית 'תחשוב' אם התיק שלה מעוניין לשבת עליה. והאם נוח לו מספיק על הרצפה.
אם היא לא תעשה את זה בעצמה, ובתוך חצי דקה, יש 'לעזור' לה באופן אישי, לקחת את השקיות ולהעביר לרצפת האוטובוס.

בחברת נתיב אקספרס נעשים פשעים על בסיס יומיומי (כותבת כצפתית שסבלה לא אחת מנחת זרועם)
אבל אשכול קיטורים בפרוג לא יעזור
פניה לפניות הציבור של טסלר יכולה להועיל
או לחילופין פניות למשרד התחבורה

איפה הם חיות? בירח?
כבר איזה חצי שנה אי אפשר להטעין באוטובוס
אתה רציני בשאלה הזו?
יכול להיות 101 סיבות.
א. תכל'ס הם לא ידעו!!, אז מה זה משנה לעצם הסיפור?
ב. יכול להיות שלא הם אחראיות להטעין את הרב קו בבית.
ג. אולי זה בכלל משפחה שעל פי רוב הם עם אוטו פרטי, וכמעט ולא משתמשים בתח"צ. ופה הם נסעו ללא ההורים.
ד. אולי כמעט ולא נסעו לאחרונה. בגלל המצב.
ה. אולי ידעו ושכחו.
ואולי ואולי ואולי.

יש עכשיו תכנית של משרד התחבורה על מחיצה מליאה בין הנהג לנוסעים. ככה הנהג יהיה מונח בנסיעה מבלי צורך להתעסק עם תשלום וכו' של הנוסעים. כמו במטרונית, והרכבת הקלה בירושלים.

כבר יותר מדי סיפורים היו של נהגים שהתעצבנו על נוסעים וכן להיפך, ככה כל זה יחסך בעז''ה.
מסכנים הנהגים יהיה להם משעמם יש נהגים שנהנים מכל הריב עם אנשים.
זה מזכיר לי את הבדיחה על המאבטחים בבנקים שיושבים משועממים בכניסה ואין להם שום סיפוק מהעבודה אבל מה נותן להם חיות כשמישהו מגיע חצי דקה לפני זמן הסגירה והמאבטח סוגר את הדלת ואתה עומד ומתחנן שיפתח את הדלת זה נותן להם כוח .

אה, ראיתם אותי? :)
קרה לי פעם שעליתי לאוטובוס בין התחנות הראשונות, היו חכמים שרצו לתחנה הראשונה, צר לי, בשלב שהייתי לא יכולתי לרוץ, אבל תחנה שלישית שלא יהיה לי מקום?
ובכן, לא היה לי מקום ואף אחד לא חשב לפנות לי, ישבתי ככה על המדרגות.

גם כשניסיתי לבקש מקום, קיבלתי או התעלמות או רטינה וסחיבת זמן של הוזזת התיק שהיה על המושב אז עברתי למושב הבא.
בקיצור הרגשתי נעלבת, לא ידעתי מה הסיבה שלא נותנים לי לשבת.
אומנם נסיעה בינעירונית של שעה, אבל מספיק זמן כדי להרגיש את הקרביים...
מישהו חייב לך משהו?
שימי לב איך את חושבת שכולם חייבים לך
ובאה בתלונות על אנשים שהלכו לתחנה ראשונה
כאילו מה
פלא שאף אחד לא בא לו לקום?

באה בתלונות על אנשים שהלכו לתחנה ראשונה
כאילו מה
הם הלכו לתחנה רשאונה רק בגלל זה
קצת התחשבות גם בהם
וחוץ מזה מי אמר בכלל שצריך לקום

מישהו חייב לך משהו?
שימי לב איך את חושבת שכולם חייבים לך
ובאה בתלונות על אנשים שהלכו לתחנה ראשונה
כאילו מה
פלא שאף אחד לא בא לו לקום?

שוב פעם לצטט?????
"קיבלתי או התעלמות או רטינה וסחיבת זמן של הוזזת התיק שהיה על המושב"
ו-כן, אני שילמתי, וזכותי לשבת על מקום יותר מזכות התיק לשבת, וכן, חייבים לי מקום גם אם התיק עלה להם 100000$

ובואי לא נרד לפסים אישיים, מחר בלילה ט' באב.
ולפני שאת מגיבה, תקראי טוב טוב מה כתוב ואל תסיקי מסקנות.

באה בתלונות על אנשים שהלכו לתחנה ראשונה
כאילו מה
הם הלכו לתחנה רשאונה רק בגלל זה
קצת התחשבות גם בהם
וחוץ מזה מי אמר בכלל שצריך לקום

ושוב, תקראו מה כתוב, ת-ק-ר-א-ו
לא קראתם טוב, ואין לי כח לחזור שוב ושוב
אבל
לקרוא!!!
לא להסיק מסקנות.

ובזה סיימתי את הדיון.

סיפור מחריד! מה עם נוסעי האוטובוס? הם לא אימו על הנהג? ובכלל מה הלחץ שלו הקנס עליהם!

אני טיפוס שנוסע קשה, ואם אשב במושבים האחוריים אקיא לפחות פעם אחת.
משתדלת לשבת אי שם באמצע.
פעם נסעתי מבני ברק לביתר נסיעה מדהימה בפני עצמה.
ישבתי מאחורי הדלת האחורית-מקום אידיאלי, באמצע, יש מקום לרגליים וכו' (הייתי תחילת הריון)
בתחנה הבאה ניגש אלי בחור צעיר, שמקדימה כמעט מלא ובבקשה אם אני יכולה לעבור אחורה, לאן לעבור ? לספסל האחורי-לחמישייה.
סרבתי. למראה פניו הסברתי שאיני מסוגלת לשבת במקום ההוא.
הבחור לא התבלבל ונעמד לצידי ממתין שאפנה לו את המקום. ושוב ושוב מבקש שאזוז לשם,
בסוף אשה מבוגרת שישבה במושב מאחורי עברה למושב האחרון כדי שאשב במקום שלה, וגם היא הפריחה מחמאות על האגואיסטיות שלי

מדובר ב3 בנות ששבתו בצפת
במוצ"ש עלו לאוטובוס באחת מהתחנות האחרונות (קרית "מאור חיים")
עד שבא תורם לשלם לנהג - הנהג עזב כבר את צפת
הם באו עם רבקו וכסף - רצו להטעין אותו ולא ידעו שכבר אין את האפשרות להטיעין רבקו באוטובוס בינעירוני
הנהג התרתח עליהם - הם רצו לנסות ללות ממישהו רבקו וכו' אך הוא לא הסכים
צעק עליהם או שאתן יורדות ע-כ-ש-י-ו או שאני מזמין משטרה.........:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
מבוהלות והיסטריות הוא פשוט פתח את דלת האוטובוס והוריד אותם באמצע שומקום בחושך!!!!
אין מילים לתאר את הסיוט
הן מתקשרות הביתה מה לעשות???? תבנו בנות בסביבות ה15 שנה......
חכו שניה,יש סיפור השגחה פרטית בהמשך
אך אני מבקשת אם משהו היה על האוטובוס הזה - או רוצם להוציא מהרבקו שלו את פרטי הנהג ונשמח אם תיצור איתי קשר
וכן - איך ולמי לפנות - אם יש לכם נסיון בזה...
ולנמשך הסיפור-
בן משפחה מצפת יצא לתחנה ובדיוק היה שם אוטובוס לבני ברק, הו הסביר לנהג את המצב וביקש ממנו לשים לב לשולי הדרך ולעצור כשרואה 3 בנות, הנהג היה אדיב ומתחשב והסכים.
תכלס כשבא לעצור לבנות הם אמרו לו שיוצא עשן שחור נורא ואים מהגלגלים,
הנהג ל א שם לב לזה ויצא לבדוק ונלחץ מאאאד הוריד בזריזות את הנוסעים ופינה אותם מהאוטובוס,
הביאו אוטובוס חלופי שהוביל את כולם בשלום ובטחהלבני ברק
בזכות העצירה של הנהג ייתכן מאד ונוסעי האוטובוס ניצלו ממשהו מפחיד הרבה יותר.....
נהג=שוטר
המשותף בינהם -שתי צריכים ללמוד להפעיל שיקול דעת...........
רק מה רואים שהכל משמים....

מדובר ב3 בנות ששבתו בצפת
במוצ"ש עלו לאוטובוס באחת מהתחנות האחרונות (קרית "מאור חיים")
עד שבא תורם לשלם לנהג - הנהג עזב כבר את צפת
הם באו עם רבקו וכסף - רצו להטעין אותו ולא ידעו שכבר אין את האפשרות להטיעין רבקו באוטובוס בינעירוני
הנהג התרתח עליהם - הם רצו לנסות ללות ממישהו רבקו וכו' אך הוא לא הסכים
צעק עליהם או שאתן יורדות ע-כ-ש-י-ו או שאני מזמין משטרה.........:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
מבוהלות והיסטריות הוא פשוט פתח את דלת האוטובוס והוריד אותם באמצע שומקום בחושך!!!!
אין מילים לתאר את הסיוט
הן מתקשרות הביתה מה לעשות???? תבנו בנות בסביבות ה15 שנה......
חכו שניה,יש סיפור השגחה פרטית בהמשך
אך אני מבקשת אם משהו היה על האוטובוס הזה - או רוצם להוציא מהרבקו שלו את פרטי הנהג ונשמח אם תיצור איתי קשר
וכן - איך ולמי לפנות - אם יש לכם נסיון בזה...
ולנמשך הסיפור-
בן משפחה מצפת יצא לתחנה ובדיוק היה שם אוטובוס לבני ברק, הו הסביר לנהג את המצב וביקש ממנו לשים לב לשולי הדרך ולעצור כשרואה 3 בנות, הנהג היה אדיב ומתחשב והסכים.
תכלס כשבא לעצור לבנות הם אמרו לו שיוצא עשן שחור נורא ואים מהגלגלים,
הנהג ל א שם לב לזה ויצא לבדוק ונלחץ מאאאד הוריד בזריזות את הנוסעים ופינה אותם מהאוטובוס,
הביאו אוטובוס חלופי שהוביל את כולם בשלום ובטחהלבני ברק
בזכות העצירה של הנהג ייתכן מאד ונוסעי האוטובוס ניצלו ממשהו מפחיד הרבה יותר.....
אתם יכולים להתקשר לחברה ולהגיד בדיוק באיזה שעה הם רצו להעלות והחברה תמסור לכם פרטים.....
אגב לי היה מקרה דומה מאוד.....אניישר הלכתי להאחראי בתחנה מרכזית והוא נתן לי פרטים.... רק שהתגובה היתה מעניינת: ידוע לנו שהנהג מפגר...אנשים התלנונו עלין מספר פעמים.....לא צריך לשים לב אליו........(סיפור אמיתי לגמרי)

לא עברתי על האשכול.

סליחה?!?!?! לפנות מקום מתיק שמונח עליו!!!

משתדלת לשבת אי שם באמצע.
ישבתי מאחורי הדלת האחורית-מקום אידיאלי, באמצע, יש מקום לרגליים וכו' (הייתי תחילת הריון)
בתחנה הבאה ניגש אלי בחור צעיר, שמקדימה כמעט מלא ובבקשה אם אני יכולה לעבור אחורה, לאן לעבור ? לספסל האחורי-לחמישייה.
בסוף אשה מבוגרת שישבה במושב מאחורי עברה למושב האחרון כדי שאשב במקום שלה, וגם היא הפריחה מחמאות על האגואיסטיות שלי
אני במצבים כאלו אומרת שזכותי החוקית היא לשבת בכל מקום שאני רוצה וזה לא נוח לי לשבת שם נקודה. מדליקה נגן עם אוזניות ומתעלמת.

תופעה חדשה שנתקלתי בה בתקופה האחרונה:
נהגי אוטובוס שנהנים לטוס ומדלגים על תחנות.
ולא, זה לא בגלל שהם כבר מלאים / מלאים מכסת קורונה,אני מדברת על אוטובוסים ריקים!

תלונה לא תעזור, מאחר שבמהירות הנסיעה של האוטובוס לא ניתן להספיק לצלם / לרשום פרטים.

משתדלת לשבת אי שם באמצע.
את ההרגשה הזו אני מכירה, לצערי.
קרה לי בתור בחורה שהייתי צריכה לסרב לזוג נשים שרצו את הספסל שלי. יכול להיות שהן היו במצב מיוחד, יכול להיות שלא היה להן מקום אחר- אין לי מושג, אני לא זוכרת.
אני רק זוכרת את הפרצופים החמוצים שהן עשו לי. אחותי הצעירה ממני, שסובלת כמוני בנסיעות, רצתה לקום, עדינה שכמותה. ואילצתי אותה לשבת בחזרה. אם היא טובה יותר מידי, ולא מסוגלת להגיד לא כשזה על חשבונה- אז אני נאלצתי להיות הרעה. כן, זה לא נעים בכלל.
זה רק מראה שאת לא יודעת למה מסרבים לך.
על הזזת תיק-אני לא מדברת. (אולי גם כאן יש סודות? אנסה לדון לכך זכות...)
אני תמיד השתדלתי להסביר יפה שאני לא יכולה לעבור אחורה, ותאמיני לי שיש לי פרצוף טוב לב ולא אדיש או אטום. ועדיין ספגתי פרצופים כועסים.
כיום, כשאני נוסעת עם המשפחה יותר קל לעמוד על שלך. את לא איזו בחורה חצופה, אלא כבר משהי...
בקיצור, תמיד לדון לכף זכות. אבל אם את זקוקה לעמוד על שלך, אל תתרגשי מאחרים. כן תסבירי יפה ותסייעי במה שאפשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה