- הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;913234:פוסטר
הילד מאמי זה כבר אמרתי לך ממזמן
יש לך בעית צבע וקונטרסט בכל התמונות
צבע הפנים נראה חיוור ומת
בתמונה הראשונה הייתי מעדיפה או בלי נעליים או עם רגליים ישרות שלא יראו סוליה
כי הרי ברור שנעליים הם לא חדשות אף פעם ותמיד מלוכלכות בסוליה ולכן זה לא מחמיא
הרבה הצלחה והמון מזל טוב
נכתב ע"י פוסטר;913240:אז ככה:
הורדתי את התמונה עם היד החתוכה ( זה התחיל לכאוב לי גם)
בקשר לצבעים אני אשנה ערוץ צבע ותראו שהכל יסתדר.
נכתב ע"י album;913253:מה אתם אומרים?
מדי זורח?
נכון שהוא חמוד?? ישר לפוסטר!
הוראות והצעות לשיפור- פה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=912902#post912902
נכתב ע"י מיכאל דב;913274:ממש מבאס לקרוא תגובות על תמונות שאינם!!!
נכתב ע"י פוסטר;913278:(אבל אני מוכנה לקבל גם תגובה על האחת שנשארה)
נכתב ע"י מיכאל דב;913274:ממש מבאס לקרוא תגובות על תמונות שאינם!!!
אני מסכימה. מפריע לי שמוחקים תמונות. אז מה אם העירו לך שהתמונה פחות מוצלחת? תשאירי, ובכך תעזרי למי שיגיע לפה בעתיד. ככה לומדים בפורומים - מהניסיון של אחרים.נכתב ע"י מיכאל דב;913274:ממש מבאס לקרוא תגובות על תמונות שאינם!!!
נכתב ע"י רבקה.;913889:אני מסכימה. מפריע לי שמוחקים תמונות. אז מה אם העירו לך שהתמונה פחות מוצלחת? תשאירי, ובכך תעזרי למי שיגיע לפה בעתיד. ככה לומדים בפורומים - מהניסיון של אחרים.
(אני תמיד מתבאסת פה בפורום אם אני מגיבה בהשקעה על תמונה ואז מוחקים אותה.)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים