30 יום קודם החג...

• הוסף לסימניות
למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות לכלה ש(הרגע התארסה ו)עוד חודש מתחתנת, לכבוד חודש לחתונה.
אני רוצה משהו עם רעיון יפה אבל בלי מדי הרבה עבודה...

אודה לכל המסייעים!!
:)

• הוסף לסימניות
ספירת הגומר - אמנם נדוש אבל אפשר לעשות מאד חמוד:
לוח מחולק לשבועות. ביום החתונה יש תמונה של החתן, ה'חייל' זאת הכלה בשמלת כלה
והיא פשוט צועדת ומתקדמת יום יום (עם סקוצ', או סתם עם סלוטייפ).
מנסיון - חמוד ואפילו מרגש....

• הוסף לסימניות
תודה!! אהבתי הרעיון
אני מחפשת משהו קצת שונה כי לחתן שלה היא עשתה (ז"א אני עשיתי לה) משהו כזה של לוח שהוא מתקדם לעברה.
אני מחפשת משהו שיעבור כל יום אבל ברעיון קצת שונה.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לחברה לוח מהמם, עם מלא תמונות של הווי חיינו יחד... וכל יום היה נעוץ מכתב שכתבה מישהי שקרובה אליה (חברות, משפחה, מורות, מדריכות וכו') וכל יום היא הורידה אחד... (זה היה לוח מודפס על קאפה ועליו נעצתי עם נעצים של לוח שעם...) וביום האחרון בתכנונים שלי היה מכתב מהחתן אבל מחוסר זמן לא השגתי... זה היה מוצלח במיוחד
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה!!
אכן רעיון מדהים!
אני מחפשת משהו יותר פשוט להכנה...

• הוסף לסימניות
30 קופסאות גפרורים מחוברות וכל יום פותחים מגירה ויש הפתעה.
יום אחד טבעת בשקל, ברכה מחברה, יום אחד מכתב מהחתן, וכו
ומזהירים אותה לפתוח כל יום רק 1
יכול לצאת מהמם אם תשקיעי בתכנון ובעיצוב.

• הוסף לסימניות
על אותו רעיון.
גיסתי הכינה לאחותי 30 בלונים ובתוכם הפתעות קטנות,
היא הדביקה לה את זה לתקרה בחדר ובכל יום אחותי פוצצה בלון
ונפל עליה ההפתעה(הבלונים היו אטומים) היא מאוד נהנתה.

• הוסף לסימניות
ראיתי אצל כלה- שחברה שלה הכינה פאזל עם התמונה של החתן והכלה. וכל יום היא היתה שולחת לה חלק אחר בפאזל, והיא הייתה צריכה להרכיב! מרתק ויפה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה