300,000 ש"ח עולים לשמים.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כל זיקוק 1000 שקלים כל מוקד זיקוקים כ30 זיקוקים 30,000 שקלים כפול מספר המקומות שמתבצעים בהם זיקוקים שווה....

אני תורמת את המראה המרהיב שראיתי זיקוק אחד שעולה לשמים ומתאדה בשניה למשפחה נצרכת. 20 משפחות בכל מוקד יקבלו 1000 שקלים ונשאיר 10 זיקוקים לכבוד החג.

• הוסף לסימניות
זה עוד כלום!
מה אם משחקי הכדור סל/רגל/יד/וכו'...
הם עולים פי 100 מהסכום שנכתב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;563483:
זה עוד כלום!
מה אם משחקי הכדור סל/רגל/יד/וכו'...
הם עולים פי 100 מהסכום שנכתב

בזה אפשר לראות איזשהוא צורך או חלק מהחיים שלהם כמו שאנחנו לא נוותר על עוף לשבת.

• הוסף לסימניות
גם הזיקוקים זה חלק מ"תרבות" והם לא יוותרו. אדרבא, נסי לשכנע כלה שהולכת לעשות זיקוקים בחתונה (מהציבור המתחזק כמובן) אולי זה ישפיע יותר במקום הרעש המחריד והאנשים שלא נהנים :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;563507:
גם הזיקוקים זה חלק מ"תרבות" והם לא יוותרו. אדרבא, נסי לשכנע כלה שהולכת לעשות זיקוקים בחתונה (מהציבור המתחזק כמובן) אולי זה ישפיע יותר במקום הרעש המחריד והאנשים שלא נהנים :(
זיקוקים בחתונה זה רק במתחזקים?
אני ראיתי את זה בחתונה חרדית.

• הוסף לסימניות
איזו נדיבות מצדכם אני ממש נפעם ..
אני הכל אופן מצטרף ותורם את העודף מהבית של לבייב זה עלה לו רק 300 מליון שח

• הוסף לסימניות
צריך להסתכל על זה באופן יחסי-
במציאות המדינה נותנת כאן מתנה בשווי שקל אחד לכל אזרח.
(נצא מנקודת הנחה שיש כ250 מוקדים כאלו, יש בסביבות 8 מליון תושבים בארץ, בחשבון פשון מדובר בשקל לאזרח!)
כולה להוסיף למיסים עוד שקל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה