פונט 378 פונטים חינמיים בעברית להורדה ישירה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הועלו לתיקיית הפונטים החדשה בדף ההעלאות - 378 פונטים איכותיים בעברית!
תהנו!

קישור ישיר להורדת הפונטים מהדרייב
(מצורפים להורדה גם בקובץ המצורף)
קישור לדף ההעלאות בדרייב - עוד מאות חומרי עיצוב מצוינים

לאשכול דף ההעלאות (עדכונים על הדף והעלאות חדשות)

הערה חשובה: כל הפונטים הורדו על ידי מאתרים שהצהירו שהם מותרים לשימוש מסחרי, אך תמיד אפשר לטעות, במיוחד כשזו כמות נכבדת ביותר של פונטים. לכן, יותר מכדאי לבדוק בגוגל על הפונט לפני שעומדים להשתמש בו, ולבדוק אם הוא חינמי לשימוש מסחרי.

קבצים מצורפים

• חינמיים.rar
    7.6 MB · צפיות: 3,221
  • הוסף לסימניות
הבהרה! - כל הפונטים ללא יוצא מן הכלל נבדקו כחינמיים, אך לא כולם נבדקו שהם לשימוש מסחרי.
לכן, כעת אני עובר על הפונטים אחד אחד לבדוק שכולם אכן חינמיים לשימוש מסחרי ע"מ לחסוך את הטרחה, ואם אמצא פונט בעייתי אפרסם כאן ואמחק אותו מהתיקייה בדרייב.
אם מישהו בדק כבר ומצא פונט בעייתי לשימוש מסחרי אשמח אם יפרסם זאת ויחסוך לי זמן:)

• הוסף לסימניות
אז כרגע כל מה שיש פה מותר לשימוש מסחרי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מיינתי את הגופנים הנ"ל, כך שמי שלא עוסק בגרפיקה רק בספרי קודש יוכל לקחת רק את מה שהוא צריך והם בקובץ "יפים".
קובץ "לא מוגדר" מכיל כאלו ב"תחום האפור", שאולי מישהו מתחום הספרים הנ"ל ישתמש בהם.
קובץ "כתב יד" - כשמו.

קבצים מצורפים

• יפים.rar
    KB 902.8 · צפיות: 1,604
  • לא מוגדר.rar
    1.8 MB · צפיות: 1,077
  • כתב יד.rar
    KB 275 · צפיות: 1,251
  • הוסף לסימניות
מיינתי את הגופנים הנ"ל, כך שמי שלא עוסק בגרפיקה רק בספרי קודש יוכל לקחת רק את מה שהוא צריך והם בקובץ "יפים".
קובץ "לא מוגדר" מכיל כאלו ב"תחום האפור", שאולי מישהו מתחום הספרים הנ"ל ישתמש בהם.
קובץ "כתב יד" - כשמו.
כל הכבוד!! אשריך

• הוסף לסימניות
עזרה...
משום מה כשאני מורידה את הקבצים זה נפתח אוטומטית ככתבן ולא כמו שאר הפונטים שמורידים ואז אי אפשר להתקין... מה עושים?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה.
גם לשתף וגם להקפיץ מידי פעם זה ממש חסד גדול.
עכשיו שאלה:
מה עושים עם פונטים שמגיעים כמו כתב מראה(כל אלה שיש להם x בהתחלה)
כי יש לי כמה כאלה ממש יפים.?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה.
עכשיו שאלה:
תודה...!
אני זוכר שידעתי איך לסדר את זה אבל אני לא זוכר, אם אני ייזכר אני יכתוב

• הוסף לסימניות
הבהרה! - כל הפונטים ללא יוצא מן הכלל נבדקו כחינמיים, אך לא כולם נבדקו שהם לשימוש מסחרי.

זה למשל, חינמי?

Font Information
Alef Bold
Version 1.001;PS 001.001;hotconv 1.0.56;makeotf.lib2.0.21325
True Type Font
Creator: Hagilda Tel Aviv
Copyright © 2012 by Hagilda. All rights reserved.

• הוסף לסימניות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה.
עכשיו שאלה:
הם משמשים עבור משתמשי פריהנד או תוכנות אחרות שאינן תומכות מכתיבה מימין לשמאל. כותבים בתירבע, ועושים טרנספרום של 180 מע'.

אם יש פונט X, יהיה גם פונט שאינו X.
אם אין, תוריד מאתר המקור (רק שאז אתה עלול לגלות שהוא לא בהכרח חינמי).

• הוסף לסימניות

אני חשבתי שזה עבור אתרים שרוצים להתשמש בפונטים האלה ולא רוצים שזה ירד ללקוח אז עושים את זה מראה, ובCSS מראים את זה טוב באתר. אחרי זה מי שרוצה לגנוב את זה יכול פשוט לשנות גליף גליף, אם יש לו כח.

• הוסף לסימניות
הריני מתנצל, רק רפרפתי מלמעלה וראיתי הגילדה בלי לקרוא מה כתוב.

בנוגע לשאלה על X, פשוט לחפש אותו להורדה ברשת ללא ה-X.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה