תנו לי ביקורת 4 בשורה

• הוסף לסימניות
4 בשורה
וביחד אנחנו משפחה

טעימה קטנה מסט מטריף
TSM_0583246824S (1).jpg
TSM_0583246824S (3).jpg
TSM_0583246824S (4).jpg
TSM_0583246824S (6).jpg
TSM_0583246824S (7).jpg
TSM_0583246824S (9).jpg

• הוסף לסימניות
מתוקים ומטופחים!
הסטיילינג והעיבוד משגעים!

• הוסף לסימניות
תמונת מתוקות!

• הוסף לסימניות
וואו מושלם!
תאורה יפייפיה ~
ממש אהבתי את הצבעים

• הוסף לסימניות
ואוו כמה שזה יפה
הסטיילינג שלך אש
אוהבת מאד את התמונות שלך
תצליחי!!

• הוסף לסימניות
אמאלה!
עצרתי.
בעיתי.
ולא גמרתי--
חלישות!!
אלופה~

• הוסף לסימניות
איך אני אוהבת את התמונות שלך !!
את אלופה ברמות !

• הוסף לסימניות
יפה, גדוש ונעים. מתאים פה החם!!

הערה: תקפידי על צילום בגובה עין המצולם. יהיה עוד יותר נעים לעין ופחות דמויות אלכסוניות.

• הוסף לסימניות
ואווו מושלם תהילה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולן

יפה, גדוש ונעים. מתאים פה החם!!

הערה: תקפידי על צילום בגובה עין המצולם. יהיה עוד יותר נעים לעין ופחות דמויות אלכסוניות.
תודה(y)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

תנו לי ביקורת סשן יהודי
טעימה מסט יהודי
של שרוליק שלי
זוכרות את הסט הקודם
של נפתולי?
אהבתי תורתך
הפעם הלכתי
על קו קצת יותר נקי
בהתאמת סטיילינג מדוייקת
לאווירה שיצרתי בתמונות
הטהורות והיפות האלו ...
שתפו אותי מה אהבתן יותר
צילום חלאקה שרה צוקר 0527695445 (2).jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה