4 שיניים יוצאות בבת אחת!!! איך מקלים על הכאבים???

• הוסף לסימניות
לבן שלי בן 8 חודשים יוצאות 4 שיניים עליונות בבת אחת.
הוא צורח מכאבים ויש לו חום כבר כמה ימים, לא אוכל, לא ישן, אפילו מוצץ בקושי מסכים להכניס לפה.
מה עושים קודם כל כדי להקל על הכאבים?
וגם, האם יש דרך למהר את הבקיעה של השיניים?
תודה רבה לכולם.

• הוסף לסימניות
טיפות פניסטיל- טיפה לקילו- אפשר לתת כל 4 שעות, מרגיע וקצת מעייף.
לשפשף על השיניים עם אוטידין טיפות אזניים.
יש דרך למהר ע"י שפשוף עם מקל ארטיק נדמה לי, אך הבנתי פעם מרופא ילדים שזה לא מומלץ, רק במקרים חריגים, אולי תגשי לרופא?...

• הוסף לסימניות
שימי טיפות אוטידין על המקום זה מרגיע

• הוסף לסימניות
T-GEL !!!!

T-GEL

אין כמו זה!!!
מקל על הכאבים באותו השניה.
בכל בית מרקחת ללא מרשם.
מורחים על החניכיים במקום של השיניים
באותה השניה שמורחים זה כואב אבל שניה אח"כ שקט ורוגע.

דבר נוסף: אני פותחת עם כפית / מקל ארטיק - כמובן כשרואים את השן מתחת לפני השטח ממש..
(עכשיו אני נזכרת שאמרו לי פעם שלא טוב עם כפית כי זה מוריד מהציפוי של השן??!!)

בהצלחה בתקווה לימים ולילות רגועים יותר. :)

• הוסף לסימניות
אני פותחת עם כפית / מקל ארטיק - כמובן כשרואים את השן מתחת לפני השטח ממש
איך את פותחת?
אחיין שלי בן שנה וחודש סובל כבר חודשים ארוכים מהשיניים ועוד לא יצאה לו אפילו שן אחת!!!
חשבנו על זה שאולי יש מושג כזה שהחניכיים לא נפתחות וצריך לחתוך אותם....

• הוסף לסימניות
ממליצה לגשת לרופא ילדים.
נכתב ע"י sari93;1161028:
איך את פותחת?
אחיין שלי בן שנה וחודש סובל כבר חודשים ארוכים מהשיניים ועוד לא יצאה לו אפילו שן אחת!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari93;1161028:
איך את פותחת?

משפשפת חזק 5 שניות ו- - -
השן בחוץ...

עברתי את זה עם 4 ילדים
לפעמים זה טוב שזה ביחד..
ולא חצי שנה שן אחת יוצאת .. ועוד אחת... וכו'..

כמו שצייניתי- כמובן זה רק אחרי שרואים כיוון...
אין סיבה להתחיל להוציא אותה מהשורש.. :)

• הוסף לסימניות
תודה!
אני אגיד לאחותי שתנסה, אולי זה סוף סוך יקל על הילד (ועל ההורים...)
למרות שזה נשמע קצת מפחיד כאילו לגרד את החניכיים עם מקל עד שיפתחו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari93;1161054:
תודה!
אני אגיד לאחותי שתנסה, אולי זה סוף סוך יקל על הילד (ועל ההורים...)
למרות שזה נשמע קצת מפחיד כאילו לגרד את החניכיים עם מקל עד שיפתחו....

תשלחי אותו אלי.
בירושלים.
:)

• הוסף לסימניות
שינים זה צער גידול בנים אמיתי...
זה לא קל, אפשר להקל למרוח טיג'ל ואוטידין, ובשעות שנראה שממש לא שורדים אז אקמול/נורופן.
ו.... לחכות שזה יעבור. בסוף הן יוצאות וזה אכן ימים לא קלים להורים ולמטפלת שגם רחמתי עליה מאד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1161070:
שינים זה צער גידול בנים אמיתי...
זה לא קל, אפשר להקל למרוח טיג'ל ואוטידין, ובשעות שנראה שממש לא שורדים אז אקמול/נורופן.
ו.... לחכות שזה יעבור. בסוף הן יוצאות וזה אכן ימים לא קלים להורים ולמטפלת שגם רחמתי עליה מאד..

הבעיה שהמטפלת רוצה שאני אקח אותו הביתה כי יש לו חום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה