4 שעות בDVD

• הוסף לסימניות
חשוב לי להוסיף משהו אם כבר נכנסים לפרטים, שזה נכון ש H264 יוצר מזמן אבל יש לו רמות הנקראים LAVELS וזה מובנה בתוך המקודד, כיום עובדים ב SD על 3.1 וב HD אפשר 5.1, כל רמה מתאימה לרזולוציה שלה ובאיכות שלה.

• הוסף לסימניות
אני מניח שכוונתך הייתה לומר שנכון ש H.264 הוא קודק ישן אך הוא מתפתח עם הזמן ונוספים לו רמות- רמה נמוכה (3.1) שייכת לגרסה מוקדמת ורמה גבוהה (5.1 לדוגמה) שייכת לגרסה מתקדמת.

לפי מיטב הבנתי Leveles ו Profiles הם פרמטרים שקשורים זה בזה ומטרתם היא לתת אפשרות להתאים את הקובץ למגבלות החומרה עליה הוא יתנגן.

לדוגמה לנגינה על מכשירים סלולארים שיש להם משאבים דלים (כוח עיבוד חלש זיכרון מועט וכד') מומלץ להגדיר פרופיל של Baseline בLevel של עד 3.1 .
כאשר הפרופיל מגדיר את מורכבות האלגוריתם המקודד והמפענח כך שכח העיבוד של המכשיר יוכל לפענח בקלות ללא תקיעות המחיר שנשלם הוא כמובן ביעילות של המקודד.
הרמה מגדירה את הרזולוציה המקסימאלית הביטרייט המקומי המקסימאלי וכו.
כל זאת בכדי להקל על המשתמש ולתת לו כלי נוח להתאים את הקובץ למכשירים כאלה ואחרים.

לפי ידיעתי אין לזה קשר להתקדמות המקודד או להתפתחותו אם לזה הייתה כוונתך.

נכתב ע"י פופקו;852971:
חשוב לי להוסיף משהו אם כבר נכנסים לפרטים, שזה נכון ש H264 יוצר מזמן אבל יש לו רמות הנקראים LAVELS וזה מובנה בתוך המקודד, כיום עובדים ב SD על 3.1 וב HD אפשר 5.1, כל רמה מתאימה לרזולוציה שלה ובאיכות שלה.

• הוסף לסימניות
לי זכור שנאמר, שה LAVELS לא היו ישר בהתחלה , כשהמקודד יצא לאור, ורק אח"כ זה התווסף, וכמובן שזה נותן את היעילות של הקידוד ורזולוציה לעומת חומרה

• הוסף לסימניות
יכול להיות ואפילו סביר שהרמות נכנסו בהדרגתיות. כוונתי הייתה לומר שהם לא מעידים על שיפור האלגוריתם שמקודד אלא רק עוזרים למשתמש להתאים את ההגדרות הנכונות.

נכתב ע"י פופקו;853363:
לי זכור שנאמר, שה LAVELS לא היו ישר בהתחלה , כשהמקודד יצא לאור, ורק אח"כ זה התווסף, וכמובן שזה נותן את היעילות של הקידוד ורזולוציה לעומת חומרה

• הוסף לסימניות
הקטע זה שלמשל PAL ניתן לעשות בכמה LAVELS אבל בכ"ז 3.1 יביא את התוצאה האופטימלית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה