למסירה 4 תורים לדרכונים מחר בבוקר בירושלים

• הוסף לסימניות
אשמח לתור דחוף בעד תור בבני ברק ב21 למאי ב9:48
מישהו שהזמין ולא קריטי לו השבועיים האלו

• הוסף לסימניות
אם שירונת בחרה תור לדרכון זה יתפוס לת.ז או לא?
הסברא אומרת שכן
לא יודע בבירור
אבל הרעיון של התור זה רק "הכרטיס כניסה" למקום
אישית הייתי לוקח סיכון ומגיע לנסות - אבל לא יכול לומר לאחרים מה לעשות

• הוסף לסימניות
חשוב לי לדעת,
יש מצב שיהיה פנוי?
אני בדיוק עכשיו מזמינה כרטיסי טיסה,
אם יש תורים משתנה לי כמות הכרטיסים,
יש מצב שישאר לי?

• הוסף לסימניות
אני מחכה לתשובה

• הוסף לסימניות
הסברא אומרת שכן
לא יודע בבירור
אבל הרעיון של התור זה רק "הכרטיס כניסה" למקום
אישית הייתי לוקח סיכון ומגיע לנסות - אבל לא יכול לומר לאחרים מה לעשות
אני גם חושבת ככה.
שירונת אני זורמת על זה...
הבעיה שבעלי לא מגולח וזקנו כמו.... :p

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שירונת צריך גם את המספר פלאפון שלך בנוסף לת.ז על מנת להיכנס. מניסיון

• הוסף לסימניות
הלכתי ונתנו לי להנפיק ת.ז חדשה, בכלל לא אמרו כלום שהתור המקורי זה לצורך דרכון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה