תודה רבה על המחמאות!!וואוו...
קודם כל מזל טוב יונתן.
אחרי כ"כ הרבה מתח זה הגיע...
רק היום גילית שיש לי שיר שיונתן ביצע אותו [קוראים לו מעוז צור]
ותשמע, אתה חתיכת כישרון ויש לך את זה בהרבה.
מצפים לדברים טובים כמו אלה...
בהצלחה רבה
מה, מעוז צור המיתולוגי, הוא שלך??????וואוו...
קודם כל מזל טוב יונתן.
אחרי כ"כ הרבה מתח זה הגיע...
רק היום גילית שיש לי שיר שיונתן ביצע אותו [קוראים לו מעוז צור]
ותשמע, אתה חתיכת כישרון ויש לך את זה בהרבה.
מצפים לדברים טובים כמו אלה...
בהצלחה רבה
נראה לי שהיתה פה איזה אי הבנה. מעוז צור אינו שיר שלי, פשוט מצאתי ברשימת השירים שלי [בתקיה במחשב] שיר מעוז צור של יונתן...מה, מעוז צור המיתולוגי, הוא שלך??????
איך קוראים לך אם מותר לשאול?
תודה צדיק!מחזיקים ידים מלך!!!
תמשיך ככה
מזל טוב על ההגעה ליעד
מזל טוב ליהונתן שלנו. האלבום יצא לאור.
אני *שונא* מוסיקה ווקאלית, ולמרות זאת מצאתי עצמי נהנה מאוד מהאלבום המיוחד. מקורי, עיבודים נהדרים, יוצא מן הכלל.
מאוד מקורי, יפהפה. למען האמת, המוסיקה כה טובה, עד שהיא נשמעת כמו 'אחיזת אוזניים'. כלומר, מכירים את זה שאתם רואים משהו בלתי אפשרי, עד כדי שקוראים לו 'אחיזת עיניים'?
אז המוסיקה של יונתן כה עשירה, עד שבלתי אפשרי להאמין שהיא מיוצרת באמצעות הקול בלבד וללא כלי נגינה. 'אחיזת אוזניים'..
נ.ב.
@יונתן שטרן לא ידענו שאתה גם גרפיקאי!!
מתברר שיונתן הסכים להעניק שיר מתנה לקוראי הפעקל'ע...
תודה יונתן!!!!!!!
במוצאי שבת הקרובה מאות אנשים יתפעמו. אין סיכוי אחר.
הביצוע שלך מיוחד!
אף פעם לא שמעתי גרסה ווקאלית משובחת כל כך
'אחיזת אוזניים'.
אחיזת אוזניים?תודה רבה נתן היקר!!
אני חושב שהביטוי החדש שלך 'אחיזת אוזניים' צריך להיכנס בדחיפות למילון אבן שושן! איך לא חשבו על זה קודם?
האלבום היה באמת מדהים, שומע אותו המון.לחברי פרוג ניתן לרכוש עותק דיגטלי של האלבום בקישור המצורף במחיר מוזל של 35 ש"ח - דרך אתר PayPal:
paypal.me/yonatanstern
נכנסים לקישור רושמים סכום 35.00 ש"ח
בהערה רושמים "אלבום קולי - פרוג"
ומצרפים כתובת מייל למשלוח האלבום.
תהנו!
יונתן
מאז יציאת האלבום כבר יצאו עוד חומרים:האלבום היה באמת מדהים, שומע אותו המון.
יש דיבור על סינגל חדש? תעדכן...
תודה רבה נתן! בקרוב ממש שירים חדשים בעזרת ה!האלבום היה באמת מדהים, שומע אותו המון.
יש דיבור על סינגל חדש? תעדכן...
אתה רציני?תודה רבה נתן! בקרוב ממש שירים חדשים בעזרת ה!
מה קרה, שכחת שמוזיקה ווקאלית זה לחנונים?אתה רציני?
האמת שסתם תקעתי, פשוט עבר מספיק זמן מאז השקת האלבום...
מתי יוצא השיר?
הוא יוצע להורדה חינם?
איך אני מקבל אותו?
טעיתי בגדול.מה קרה, שכחת שמוזיקה ווקאלית זה לחנונים?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים