עזרה 40 נשים להפרשת חלה לרפואת תינוק במצב קשה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לארגן 40 נשים להפרשת חלה לרפואת תינוק בן שנה, בן של חברה טובה שנדבק שבוע שעבר בוירוס אלים ומאז מורדם ומונשם בטיפול נמרץ במצב קשה מאד, הוסיפו לו שם וב"ה מצבו מעט השתפר וכבר לא מוגדר קריטי אלא קשה מאד...
אשמח אם משהיא שיכולה לקבל על עצמה להפריש השבוע בל"נ ,תרשום לי

ומי שיכולה , נודה מאד אם תזכיר את שמו לתפילה: חיים אוריאל בן תמר יקוט
מצ"ב לינק לתהילים:

• הוסף לסימניות
מקווה להפריש בשישי. רק צריך לזכור את השם.......

• הוסף לסימניות
וואו תודה רבה לכולן!!!!!!
ב"ה הבוקר האמא עדכנה אותי שיש סוף סוף שיפור במצבו, ( עדיין מורדם ומונשם אבל יש עלייה בכל המדדים ב"ה)
ה' יעזור הלאה עד להחלמה מלאה

אני אקפיץ תזכורת בעז"ה ביום חמישי ובשישי לטובת מי שמפרישה

תזכינה למצוות!

• הוסף לסימניות
קראתי רפו"ש
בקרובבב

• הוסף לסימניות
תזכורת לאלה שמפרישות היום או מחר
חיים אוריאל בן תמר יקוט

ב"ה יש שיפור במצב, אבל עדיין זקוק להרבה תפילות

• הוסף לסימניות
גם אני בל"נ יפריש חלה לרפואתו
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
גם אני.

• הוסף לסימניות
מפרישים עכשיו לרפואתו
רפואה שלימה בקרוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה