נספח לאתגר 400 יצירות של השראה • נספח לאתגר 400

• הוסף לסימניות
אתה באמת לא מבין את ההבדל? כשיש כלל ברור ומפורש, נכתב מספר פעמים לאורך ההודעה הפותחת המפורטת בראש האתגר, ואתה לא עומד בו, אז היצירה נפסלת, כן. בגלל שלא קראת את הכללים אתה רוצה שנשנה את כללי האתגר?! אתה לא רציני.
כשיש רעיון חדש שלא נכתב עליו דבר, ובא מישהו ומציע אותו (ולא הלך ליצור ולפרסם לפני שקיבל אישור), אפשר בהחלט להתגמש. והנה הראיה שכן מגדילים ראש.
כן אבל אפשר אולי להפוך את הכלל הזה למשהו לא מחייב שמוסיף יתרון במקרה תיקו וכדומה
הרי זה לא בבסיס היצירה והמקצוענות, זה חוק נחמד לתוספת אפשר להתגמש בו
אל תשפוט אותי פשוט יצאה לי יצירה יפה כל כך אחרי הרבה מאמצים והיא כבר הובילה
ממש מבאס :(

• הוסף לסימניות
יש באתגר קטע מאד חזק שאתה יכול להתחרות נגד עצמך...
לדוגמא אני כעת (רק בנתיים. הכל פתוח..) במקום השני מתחרה נגד היצירה במקום הראשון שמורכבת (באופן די בולט) מהיצירה שלי שאני יצרתי , וככה המצביעים בוחרים בין היצירתיות והמקוריות שלי כעת מול היצירתיות שלי בעבר...ואוו מטורף!!!! 😮
שאפו ענק ל @מנהל ai

• הוסף לסימניות
יש באתגר קטע מאד חזק שאתה יכול להתחרות נגד עצמך...
לדוגמא אני כעת (רק בנתיים. הכל פתוח..) במקום השני מתחרה נגד היצירה במקום הראשון שמורכבת (באופן די בולט) מהיצירה שלי שאני יצרתי , וככה המצביעים בוחרים בין היצירתיות והמקוריות שלי כעת מול היצירתיות שלי בעבר...ואוו מטורף!!!! 😮
שאפו ענק ל @מנהל ai
אכן הכול טוב ויפה, אתגר מקורי ומהמם, ואני לא רוצה ח"ו לקלקל את החגיגה, אבל לי מדגדג כהוגן את צורת ההצבעה. וכי בשביל שאתמול לא הייתי זמין עד הבוקר, שלא יהיה לי כמעט סיכוי לנצח.
אתגר משמעותי כ"כ, פרסים וכו' וכו', ואין שום שינוי בדירוגים זה מאוד חבל.

• הוסף לסימניות
אכן הכול טוב ויפה, אתגר מקורי ומהמם, ואני לא רוצה ח"ו לקלקל את החגיגה, אבל לי מדגדג כהוגן את צורת ההצבעה. וכי בשביל שאתמול לא הייתי זמין עד הבוקר, שלא יהיה לי כמעט סיכוי לנצח.
אתגר משמעותי כ"כ, פרסים וכו' וכו', ואין שום שינוי בדירוגים זה מאוד חבל.
כנ"ל.
בעיה ידועה.

בפעם הקודמת (אתגר 300) זה נתן לי את היתרון -
אז אני בעצמי לא רואה זכות להתלונן עכשיו.

• הוסף לסימניות
שילוב של אתגרי 100-200-300 (ובסוגריים בתמונת האתגר ה300 מחזיק תמונה מאתגר מספר 1 כך זה במקורי). נוצר ב- Gemini PRO 3
צפה בקובץ המצורף 2137524
סגנון נוסף של שילוב של אתגרי 100-200-300
צפה בקובץ המצורף 2137551

[/SPOILER]
סגנון שלישי של שילוב של אתגרי 100-200-300
צפה בקובץ המצורף 2137554

שילוב של אתגרי 100-200-300 (ויש גם תמונה זו - תמונה בתוך תמונה)

צפה בקובץ המצורף 2137780

תודה.
איזה כיף לראות שהיצירה שלך היא בסיס לשימוש באתגר חדש.
:giggle:

• הוסף לסימניות
Gemini_Generated_Image_st5731st5731st57.png

ytskhq_91643_Surrealist_digital_painting_of_a_world_being_res_cd7a6acc-c928-471f-b2bc-2fcf7394...png

1739735284621.png

הורדה (10) (1).jpg

• הוסף לסימניות
איפה רואים את הזוכה באתגר?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה