• הוסף לסימניות
וואו, זה מדהים!
למען ה' - מאיזה ספר זה???
איסתרק, מהללאל, יוזבד 1 או 2????

• הוסף לסימניות
מקסים
רישום מדויק מאוד
זה מרגש אותי מאוד
חזק !!

• הוסף לסימניות
יפה היה מראהו של יורש העצר הכוזרי באותו רגע. לחייו החלקות, מושלמות התווים, התכהו במאמץ להשקיט את הרתיחה הפנימית, שהעניקה לעיניו ברק וזקפה את כתפיו.

בשבילך
בענין אחר, איך אפשר לדבר איתך באישי?

• הוסף לסימניות
לאף אחד אין את עמוד 491 באיסתרק?
אכזבתם אותי אנשים. אכזבתם.
עכשיו מובן למפרע מה הייתה ההיסטריה לשנות את שם האשכול מ-149 ל-491.
אגב, בציור עצמו עדיין מופיע 149.

• הוסף לסימניות
ברור שיש את איסתרק!!! רק -לא נעים, אבל לא קמנו לבדוק.
בכל אופן- תאגדי את החומר ותציעי למיה קינן להוצאה הבאה

• הוסף לסימניות
ומה לעשות שאיסתרק שלי לא בקרבת מקום?
כלומר, נפל בשבי וטרם נודעו עקבותיו.
ה' ימלא חסרוני ;)
הציור טוב. נהדר.
ומשום מה, הקו שלך קצת מזכיר לי את הציורים של תחילת הפרקים בספרים הנהדרים האלו.
שמת לב? ;)

@מרים יעל - ואני שמתי לב, לצערי, שזה כמעט לא תופס לה את הראש כמו לנו.

("איפה פדהאל, איפה?")

• הוסף לסימניות
("איפה פדהאל, איפה?")
אתם באמת רוצים שממלכה במבחן יצא כמו אני-לא-אזכיר-את-שם-הספר-בשמו [אבל אתם יכולים לשים פה כמעט כל ספר אחר שנכתב תוך שנה ומבזבז יותר מ200 עמודים]?!

תנו לה לקחת את הזמן שלוקח לכתוב דבר כזה!

• הוסף לסימניות
כל הדמויות שלה מזכירות אותו קצת.
מסכימה איתך שיש בין הספרים של מיה קינן סטריאוטיפ מסוים לרוב הגיבורים שם, בין כל הדמויות של אותה סופרת הגיוני שיהיה דמיון, ככה זה.
לא חושבת שזה ענין של הערצה לגיבור הספציפי הזה שממנו שואבים השראה לכל השאר.

• הוסף לסימניות
יצירה מטורפת!!!
למרות שלא כך דמיינתי את רעואל ברגע ההוא :)
שאפו לאהבה והסבלנות ההזויה שדרש הדבר הזה...
עיני-השד, זה בכוונה? או שהן אמורות להיות עצומות?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה