דרוש מידע 5 יחידות בחשבון, כדאי או לא?

• הוסף לסימניות
שלום יש לי נושא חשוב מאוד ואני לא יודעת אם העלו אותו כבר אבל לא מצאתי
בסמינרים החרדים הגדולים מכיוון שלא עושים בגרויות וכדו' יש 5 יחידות בחשבון ולאחר מכן עושים חוץ של 5 יחידות ואז במסלולים בת עם 5 יחידות בחשבון קל לה יותר.
שמעתי מאנשים רבים כי זה השתעבדות מוחלטת ודרוש הרבה מאמץ וזמן והמבחנים ברמה גבוהה מידי וזה גורם ללחץ לימוד גבוהה
האם בכל אופן זה כדאי או שלא שווה להשקיע כ"כ?

• הוסף לסימניות
זה שווה את זה למי שיש לה ראש טוב, וזה לא משתלט על כל החיים כמו שהרבה אומרים, וזה לא משהו שאי אפשר לעמוד בו, אבל ברור שצריך המון המון השקעה..

• הוסף לסימניות
זה בת עם ראש טוב אבל לא הייתי אומרת הילדה הכי חכמה בכיתה...
המורה המליצה לה על 4 יחידות אבל היא טוענת שאם כבר משקיעים אז כדאי ללכת ל5
כמה זה להשקיע וכמה זה באמת שווה?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע במה ההבדל בין מי שעושה חמש יחידות למי שעושה 4 תודה!

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין מה להשוות בין 4 ל- 5. זה הבדל מאוד משמעותי. האם היא הולכת לכיוון של מורה למתמטיקה? למה היא צריכה 5 יח'? האם היא הולכת ללמוד מקצוע שדורש 5 יחי'?
אני חושבת שאם היא ממש אוהבת מתמטיקה ונהנית מזה שתלך על 5 יחי' אבל היא צריכה מאוד להשקיע ולא כיף לה בזה, אז למה?
כותבת כמורה למתמטיקה.

• הוסף לסימניות
היא עוד לא חושבת על העתיד אבל בהחלט אני חושבת שיהיה לה כיוון להנדסאים או משהו באותו קו לפחות...
אז אם העתיד שלה זה בחשבון שווה ללכת ל5 ולהשקיע?

• הוסף לסימניות
אם זה דרישות סף למקצוע, או שזה יכול לעזור לה במקצוע והיא גם נהנית מזה, אז שתלך על זה. אם לא, אז אני את הבת שלי לא הייתי דוחפת לשם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה