התייעצות 5 פעמים חולה אחרי מונו תוך חצי שנה-הגיוני?

• הוסף לסימניות
רגע של רצינות: כל כך הרבה אנשים מרגישים טוב, בריאים יותר בגופם ובנפשם,
כנראה יש משהו מאוד טוב בשיטה הזאת
לא מתאימה לכולם
לא כולם צריכים אותה
אבל חבל לקלקל למי שעשוי להיתרם
אני גם למדתי הרבה שיטות של טיפול ריגשי
עדיין אני מאד צוחקת על הנושא
שאנשים בטוחים שזה לחיצה על כפתור
והעולם נהיה ורוד וללא אתגרים...

• הוסף לסימניות
לפני הכל לבקש מהרופא בדיקות דם מקיפות, תצטרכי לתגבר ויטמינים ובכל אופן לדעת שלוקח זמן להתחזק ולהחזיר את המערכת החיסונית לתפקוד.
בחנויות טבע יש גם תכשירים שונים בדיוק לזה, חשוב ללכת לחנות מתמחה ולקבל את המוצר הכי מתאים.
ולא לשכוח "אשר יצר" בכוונה ומתוך הכתוב - זו תרופת פלא בדוקה ומנוסה

• הוסף לסימניות
אני גם למדתי הרבה שיטות של טיפול ריגשי
עדיין אני מאד צוחקת על הנושא
שאנשים בטוחים שזה לחיצה על כפתור
והעולם נהיה ורוד וללא אתגרים...
מי הבטיח לך לחיצה על כפתור??
הכי לא
ואין לי ענין לפתח את הנושא למי שלא מעונין,
יש מספיק ממי שרוצה, צריך וגם נתרם מהטיפול
ואם מישהו רוצה מידע נוסף הוא יגיע לפרטי
בריאות מיטבית לכולנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה