50 mm לצילומי חוץ?

• הוסף לסימניות
איזה 50MM ?
על איזה גוף?

בקנון אני לא אוהב ה50 1.8 וגם ה50 1.4 איכזבה אותי. (איכות בניה ודיוק פוקוס ב1.4 ובנוסף ה1.8 סובלת מבוקה בינוני ואיכות בניה ופוקוס עוד יותר בינונית מה1.4) .
אני זומם מתישהו על הסיגמא ART החדשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1427486:
מעניין, תעדכן איך היא ותעלה לכאן דוגמית :)

• הוסף לסימניות
יקח זמן- יש לי עוד רשימה ארוכה לפני.

• הוסף לסימניות
אני קופצת על האשכול
nikkor 50mm 1.8 שמיכאל דב מציע יד2
מוצלחת לצילומי חוץ ילדים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1427486:
איזה 50MM ?
על איזה גוף?

בקנון אני לא אוהב ה50 1.8 וגם ה50 1.4 איכזבה אותי. (איכות בניה ודיוק פוקוס ב1.4 ובנוסף ה1.8 סובלת מבוקה בינוני ואיכות בניה ופוקוס עוד יותר בינונית מה1.4) .

אם היא צלמת מתחילה ההעדשה הזו מומלצת כהתחלה
התוצאה שנותנת ביחס למחיר היא מעולה ויש הרבה צלמים שהתחילו איתה

תני יותר פרטים עליך שנוכל לענות תשובה מועילה בשבילך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י srp;1427595:
אני קופצת על האשכול
nikkor 50mm 1.8 שמיכאל דב מציע יד2
מוצלחת לצילומי חוץ ילדים?

מישהו יודע להגיד על העדשה הזו ספציפית
איך היא לצילומי חוץ ילדים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י srp;1427849:
מישהו יודע להגיד על העדשה הזו ספציפית
איך היא לצילומי חוץ ילדים?

אני לא אוהב אותה... הבוקה והצבעים שלה לא לטעמי

אבל...

אם את צלמת מתחילה זאת עדשה שתאפשר לך להגיע לתוצאות טובות
כבר בתחילת הדרך מבלי להשקיע בה הרבה כסף.

מצד שני... את מהר מאוד תרצי להיפטר ממנה ולרכוש את ה50 1.4
וזה אומר שבעצם זרקת 500 כסף סתם.

50 1.4 D חדשה עולה היום 1200 ש"ח

הייתי ממליץ לך לראות אם תוכלי למצוא כזאת יד שניה
או להשקיע ולקנות חדשה.
זאת עדשה שתמיד תלווה אותך
ותמיד כיף שהיא נמצאת בתיק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה