500 ש״ח זיכוי ממזרחי טפחות "לווים עודפים" - מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
אני מודע לכך שכשמקבלים כסף, בדרך כלל לא שואלים שאלות - אבל גם יודע שאין דבר כזה ארוחה חינמית!

יש לי משכנתא בבנק מזרחי טפחות, והיום זוכיתי ב-500 ש"ח עבור "לווים עודפים". אם הזיכרון לא מטעה אותי, קיבלתי מהם זיכוי דומה כבר פעם או פעמיים בעבר. מישהו מכיר את הנושא הזה או יודע על מה מדובר?

• הוסף לסימניות
אני מודע לכך שכשמקבלים כסף, בדרך כלל לא שואלים שאלות - אבל גם יודע שאין דבר כזה ארוחה חינמית!

יש לי משכנתא בבנק מזרחי טפחות, והיום זוכיתי ב-500 ש"ח עבור "לווים עודפים". אם הזיכרון לא מטעה אותי, קיבלתי מהם זיכוי דומה כבר פעם או פעמיים בעבר. מישהו מכיר את הנושא הזה או יודע על מה מדובר?
זה מה שקורה בדיוק גם לנו
היתה תקופה שהעבירו כל חודש
והיום העבירו שוב
כמה שניסינו לפענח את התעלומה-לא גילינו מה פשר הנדיבות
אגב בשם המעביר יש כמה אותיות באנגלית,נכון?

• הוסף לסימניות
תחפשו היה כאן אשכול לפני איזה שבועיים שהבנקים הרוויחו כסף בהגזמה שנה שעברה והיו צריכים לחלק כל בנק החליט משהו אחר ועל מזרחי טפחות היה כתוב 500 ש"ח ללווי משכנתא

• הוסף לסימניות
יכול להיות תביעה ייצוגית.
יש לי משכנתא במזרחי ולא קיבלתי :(
מצאתי את זה, אולי יש קשר:
אגב בשם המעביר יש כמה אותיות באנגלית,נכון?
כן

כתוב בנק מזרחי טפחות
מענק רבעוני של 500 ₪ לבעלי משכנתאות

כנראה שמדובר בזה. לא ברור אם חד פעמי או בכל רבעון

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן זה הטבה של מזרחי מקבלים 500 שקל כל רבעון נראה י קיבלנו 4 פעמים ואז זה הפסיק זה כבר איזה שנתיים ככה לכל הלקוחות משכנתא,
כשזה התחיל הם יצאו בפרסום , כנראה שאתם לקחתם משכנתא אחרי שזה התחיל ורק עכשיו מקבלים את ההטבה

• הוסף לסימניות
אני לקחתי מהם משכנתא לפני בערך חצי שנה ולא קבלתי מהם שום הטבה לבינתיים .

• הוסף לסימניות
אני התפללתי לה' שיציל אותי וישלח לי פרנסה, ותמיד אמרתי לכולם, כסף שלך - יגיע עד אליך. אתה עושה את ההשתדלות והפרנסה מאת ה' לא משנה במה אתה עובד.
והנה פתאום העבירו לי 500 ש"ח ואני מבין שלא כולם קבלו, אז זה ממש מתנה משמיים, למי שה' החליט שהכסף הזה שייך לו. מי שלא קיבל או שהוא יקבל את זה ממקומות אחרים, או שהוא מה ששלו הוא קיבל כבר דרך המשכורת.
תודה רבה לך ה'!
הנה צילום מסך של הבשורה:

קבצים מצורפים

• 500שח .zip
    KB 80.3 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
נפתרה התעמולה:

שלום, במסגרת סל ההטבות 2025 של מזרחי טפחות ללקוחות הבנק, ב 10/07/25 הועבר לחשבונך זיכוי בגובה 500 ש''ח כהשתתפות בתשלומי המשכנתה. הזיכוי הועבר באופן אוטומטי לחשבון העו''ש ממנו משולמת המשכנתה. התנאים לקבלת הזיכוי מופיעים באתר הבנק> סל הטבות 2025 > מענק ללקוחות משכנתה.

• הוסף לסימניות
מי זכאים להטבה

• לקוחות פרטיים בעלי משכנתא במזרחי-טפחות העומדים בכל התנאים הבאים:
    • המשכנתא מיועדת לרכישת דירה שאינה להשקעה, ניתנה עד 31.3.25, כוללת יתרה שטרם סולקה, ומשולמת באופן שוטף באמצעות הרשאה לחיוב חשבון
    • בעת ביצוע המשכנתא, שווי הנכס היה נמוך מ-2,500,000 ₪, שיעור המימון היה גבוה מ-60% ויחס החזר ההלוואה להכנסה היה מעל 30%

לא כולל משכנתאות באיחור תשלומים ומשכנתאות שבהן אחד או יותר מהלווים בהליכי חדלות פירעון או פשיטת רגל

איך מקבלים את ההטבה​

המענק יועבר כזיכוי לחשבון הלקוחות הזכאים בתאריך 10.7.25
המענק יינתן פעם אחת בגין כל ההלוואות של אותם לווים

• הוסף לסימניות
מי זכאים להטבה

• לקוחות פרטיים בעלי משכנתא במזרחי-טפחות העומדים בכל התנאים הבאים:
    • המשכנתא מיועדת לרכישת דירה שאינה להשקעה, ניתנה עד 31.3.25, כוללת יתרה שטרם סולקה, ומשולמת באופן שוטף באמצעות הרשאה לחיוב חשבון
    • בעת ביצוע המשכנתא, שווי הנכס היה נמוך מ-2,500,000 ₪, שיעור המימון היה גבוה מ-60% ויחס החזר ההלוואה להכנסה היה מעל 30%

לא כולל משכנתאות באיחור תשלומים ומשכנתאות שבהן אחד או יותר מהלווים בהליכי חדלות פירעון או פשיטת רגל

איך מקבלים את ההטבה​

המענק יועבר כזיכוי לחשבון הלקוחות הזכאים בתאריך 10.7.25
המענק יינתן פעם אחת בגין כל ההלוואות של אותם לווים
אפשר לקבל את ההטבה גם אם אין לי הלוואה ויש לי רק משכנתא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה