לטעמי יש הגיון להגביל את המינוף בכ 80%.מה המינוף (וכמובן הסיכון) הגבוה ביותר שאפשר לעשות עם חצי מיליון ש"ח ב - S&P 500 ?
אוקיי, איך אפשר למנף?לטעמי יש הגיון להגביל את המינוף בכ 80%.
בהנחה ואתה ממנף פי 5לטעמי יש הגיון להגביל את המינוף בכ 80%.
מהשאלה היה נשמע לי שאתם לאחר הבנה מקיפהאוקיי, איך אפשר למנף?
אם בשנה מסוימת המדד עלה ב - 20%, ועשיתי מינוף פי 5, אני לא יקבל 100% תשואה באותה שנה?בהנחה ואתה ממנף פי 5
בירידה של 20% מחקת את הקרן
והיו שנים עם כאלו ירידות..
ובכלל במינוף יש את האשליה הידועה
כי גם אם בשנה המדד עלה אם בתוך השנה היו הרבה תזוזות זה אוכל את הקרן בלי להרגיש...
ממש לאאם בשנה מסוימת המדד עלה ב - 20%, ועשיתי מינוף פי 5, אני לא יקבל 100% תשואה באותה שנה?
לא.אם בשנה מסוימת המדד עלה ב - 20%, ועשיתי מינוף פי 5, אני לא יקבל 100% תשואה באותה שנה?
זה תלוי כמובן גם איך מבצעים את המינוף.ממש לא
תלוי כמה תזוזות היו במהלך השנה
אם היו ירידות חדות במהלך השנה יכול להיות שאפילו תצא בהפסדים גם אם היה תיקון
שים לב-במינוף מרוויחים כפול בעליה ומפסידים כפול בירידה
רק שאחרי שמפסידים כפול בירידה -העליה היא כבר מהחלק הקטן שנשאר, ואז גם הרווח הכפול הוא לא באמת כפול
כך שכל ירידה במהלך השנה זה עוד מכה לתיק
דיברתי על מינוף קלאסי של הלוואה מבית השקעות כך שיש כח קניה של 5 מהסכום ששמים שםזה תלוי כמובן גם איך מבצעים את המינוף.
יש אכן הרבה דרכים להשקיע עם מינוף.דיברתי על מינוף קלאסי של הלוואה מבית השקעות כך שיש כח קניה של 5 מהסכום ששמים שם
יש דרך למנף בצורה אחרת?
אפשר פירוט?יש אכן הרבה דרכים להשקיע עם מינוף.
לענ"ד, כדאי מאוד שתערוך את ההודעה הראשונה שלך.מהשאלה היה נשמע לי שאתם לאחר הבנה מקיפה
ורק מנסים לגבש את אסטרטגיה הכי קיצונית.
אני מבין שטעיתי
חוזר בי מהתשובה.
שאפשר או שכדאי? על פני איזה תקופה?מה המינוף (וכמובן הסיכון) הגבוה ביותר שאפשר לעשות עם חצי מיליון ש"ח ב - S&P 500 ?
מבין את הסיכון בשוק ההון, לא מבין איך אפשר למנף חוץ מהלוואהמי שלא יודע איך זה עובד שלא יעשה את זה.
קרנות סל ממונפותלא מבין איך אפשר למנף חוץ מהלוואה
האם אפשר פירוט איזה עוד אפשרויות מינוף יש?
דרך אגב, בלי אירוניה, זה כלי באמת יעיל וגמיש כשעושים בו שימוש נכוןעם אופציות אתה יכול למנף גם פי 1000 מהסכום שיש לך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים