דרוש מידע 50_50

אני לא מסכימה איתך
זה היופי והגאונות של הכתיבה של דבורי
יש מלא סופרות , אבל רק אצל דבורי אני מוצאת את עצמי עם נשימה נעתקת מהאמנות!
כמו שיש אנשים שנהנים מציור יפה אני נהנת לעקוב בשומרת השערים על איך שכל פתיח בקטע של הזלברמניות ופתיח בקטע של מלי מתאימים.... אני פשוט מתפעמת!
אז גם כאן אני אוהבת כ"כ את זה שאת לא מבינה הכל בקראה ראשונה אלא שיש הרבה מאוד עומק.
דבורי בבקשה אל תפסיקי! זה מדהים!
קראי שוב את דברי
התדיינו על משהו נקודתי ומשמעותי.
לא סותר כלל את דברייך.

טוב, קראתי את כל האשכול ופתאום אני מבינה כמה לא הבנתי את הסיפור וכמה הוא עמוק.
וסתם מעניין אותי עכשיו מה המסקנות שלכן מהפרק האחרון..

טוב, קראתי את כל האשכול ופתאום אני מבינה כמה לא הבנתי את הסיפור וכמה הוא עמוק.
וסתם מעניין אותי עכשיו מה המסקנות שלכן מהפרק האחרון..
פרק המפנה בעיני
אני מאד התרגשתי.
הרגע הזה שבקה מבינה שנעשה לה עוול.
שהגיע הזמן שלה לתת לעצמה מקום. ואהבה.

עד היום יסכה הייתה הנורמלית בסיפור
מה קרה הפרק שהיא משתפת אותה בבעיות הזיגיות...
ממש צרם!

עד היום יסכה הייתה הנורמלית בסיפור
מה קרה הפרק שהיא משתפת אותה בבעיות הזיגיות...
ממש צרם!

כנראה שאין בן אדם נורמלי לגמרי :)

אבל הגיוני לי שאם בעלה מדבר עליה עם בקה,
אז היא גם טוענת באוזניה מה שיש לה להגיד ....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה