להשראה 58 מ"ר של שלימות

• הוסף לסימניות
אסתי
פרויקט מושלם!
כל פינה קיבלה התייחסות והל משתלב כל כך יפה!
מהמם!

• הוסף לסימניות
נראה לי שמידי מוגזם ומקושט זה לא נראה בית זה גלריה ארמון סעודי לי לא היה נחמד בכלל לגור בכזה בית מפואר בהגזמה אבל כל אחד וטעמו אבל בטוח זה יצירה יפה
לא זה הנידון ....כנראה זה מה שהלקוחות בקשו
הנושא פה זה הרמה של הביצוע
וזה מטורףףף!!!

• הוסף לסימניות
וואו מושקע ממש,
התכנון מושלם!!!
אשמח לדעת לגבי דגם השיש והאם יש מעליו קרמיקה? ואם כן מאיפה נקנתה כי אני בדיוק מחפשת שיש תואם קרמיקה עם גידים זהב,
ודבר שני הריפוד בחדר שינה של המיטות הוא של רפאל? ואם כן איזה דגם הוא.
ממש ממש ממש תודה מראש!

• הוסף לסימניות
עבודה מושקעת ומעוררת התפעלות!
וצילום מהמם :)

• הוסף לסימניות
מהמם!
החדר הורים קצת צר אבל נראה שאין ברירה במטראז' כזה
תוצאה מיוחדת!
המיטות של מטר
העדיפו ככה ורווח קטן
אשמח לדעת לגבי דגם השיש והאם יש מעליו קרמיקה? ואם כן מאיפה נקנתה כי אני בדיוק מחפשת שיש תואם קרמיקה עם גידים זהב,
יש מעליו קרמיקה
השיש מערבי מהשטחים
ודבר שני הריפוד בחדר שינה של המיטות הוא של רפאל? ואם כן איזה דגם הוא.
עריכה- החדר שינה לא מהערבי
הוא מ'פרקטי'
מהערבי רק המטבח, ארון ספרים וארון חדר ילדים ושינה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואו!! מושלם!
כל חדר יש את הטאצ' שלו!
איזה הקפדה על פרטים! אליפות!

• הוסף לסימניות
באמת השראה וואו! עוצר נשימה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה