עזרה 6,000 נבלעו בכספומט - הלך פייפ'ן?

• הוסף לסימניות
מה אומרים על הראיון הבא?
הולכים לאותו הכספומט ועושים את אותו המשיכה עם אותו הכרטיס אבל... מתעדים עם מצלמה את כל התהליך (חוץ מהכנסת הקוד כמובן) ומתעדים גם את השעה, ואז כשהוא מוציא את השטרות לא לוקחים את הכסף אלא ממתינים לראות מה קורה... האם הוא בולע חזרה או לא.
אם לא נבלע הכסף בחזרה והסכום יורד מהחשבון- אולי כדאי לברר שוב שלא נגנב וכו’.
אם כן נבלע הכסף בחזרה וגם יורד הסכום מהחשבון אז לגשת לבנק ולברר שוב פעם מה הסיפור (כמובן לא לספר שזה מתועד) ואם הם בודקים וכו’ ואח”כ אומרים שהסכום נמשך... מגיעים אליהם עם התיעוד ואומרים להם בצורה יפה שאו שמחזירים את הסכום משני הפעמים או שתובעים אותם ומפרסמים את הסיפור וכו’ וכו’

בהצלחה!

נ.ב. זה מה שאני אישית הייתי עושה וגם הייתי מושך את אותו הסכום (שלא יתרצו אח”כ תירוצים שהמקרה שונה וכו’)
תובעים את מי?
את הבנק?
את החברת אשראי?
אולי בכלל את ברינקס?
כל אחד יגלגל את זה הלאה

• הוסף לסימניות
היחידים שנוכחו באותו רגע ליד הכספומטים זה אני ושניים מחבריי הטובים
אבל ליתר ביטחון אני יבקש מהם לראות מצלמות
אגב, ממי מבקשים? מהבנק? מברינקס?
הם יתנו לי בכלל...???
לא קראתי את כל האשכול
לנו היה מקרה לפני 6 שנים
הבנק אמר לנו לפתוח תיק במשטרה ורק אז נוכל לראות את ההסרטה
פתחנו תלונה במשטרה
אחרי כחודש קראנו לנו מהמשטרה וראינו את ההסרטה בתוך תחנת המשטרה

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל האשכול
לנו היה מקרה לפני 6 שנים
הבנק אמר לנו לפתוח תיק במשטרה ורק אז נוכל לראות את ההסרטה
פתחנו תלונה במשטרה
אחרי כחודש קראנו לנו מהמשטרה וראינו את ההסרטה בתוך תחנת המשטרה
מה ראיתם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תובעים את מי?
את הבנק?
את החברת אשראי?
אולי בכלל את ברינקס?
כל אחד יגלגל את זה הלאה
לא משנה, הרעיון הוא רעיון מצוין. כך תהיו בטוחים שזה מה שקרה (עדיין לא ממש 100% אבל כמעט), וגם יהיה לכם הוכחה טובה לצד שלכם. (לכל מי שתפנו אליו, ולא חשוב מי).
מה יש לסכן פה, 20 ש"ח? או 50 אם זה השטר הכי קטן?

• הוסף לסימניות
יש כאן שיטת מצליח שמסריחה עד טיוואן.
אם מישהו נתן לכספומט הוראה לבלוע את הכסף בחזרה, בלי לתת לו את הוראת ההמשך המתבקשת - לזכות את החשבון שממנו נמשך הכסף, או לפחות להעביר אוטומטית את הסכום שנבלע לבדיקה והחזרה ללקוח - הוא נוכל סדרתי בחליפה.

אני ממליץ לגמרי לתעד את כל השיחות וההתכתבות, זה החומר שממנו עשויות תביעות יצוגיות מוצלחות.
זה גם מה שקרה לי. המכשיר כן טען שיגבה אצלי הכסף יחסי בחשבון - למה שיצא. אבל בפועל הכל נגבה. ועכשיו לחכות 45 יום....

• הוסף לסימניות
תשמעו סיפור שקרה לי השבוע
הלכתי למשוך כסף בכספומט - 6,000 ש"ח
התהליך התנהל כתיקונו, הכרטיס הוחדר, הקוד הוזן, הסכום נבחר והמכשיר פלט את השטרות.
אלא שכאן קרתה התקלה...
מישהו פנה אלי והסיח את דעתי בדיוק בשלב שהכספומט הוציא את השטרות.
הכספומט הוציא אותם וצפצף בקול גדול (כך לפי עדותו של מישהו אחר שנוכח במקום)
ומשלא פניתי לקחת אותם - הוא בלע אותם אחר כבוד (כך מסתבר... עכ"פ אני סובבתי את הראש ולא ראיתי את השטרות, ולא! אין סיכוי שמישהו גנב אותם! המכשיר פשוט בלע אותם חזרה!)
פניתי לבנק בלחץ וחרדה ממשית, והבנק ענה לי שאני אפנה לחברת אשראי (זה היה כרטיס חוץ בנקאי) והם יטפלו בזה, לטענתו המקרה הזה חוזר על עצמו חדשים לבקרים וזה מטופל במהירות - אין מקום לדאגה!
פניתי לחברת אשראי שאמרה לי שהם יבצעו את הבדיקה שלהם מול חברת 'ברינקס' ויחזרו אלי עם תשובה תוך שלושה ימי עסקים.
ויש לציין שהחברה עמדה במילתה באופן מופתי - ואכן חזרו אלי תוך 3 ימי עסקים,
אבל בפיהם היתה תשובה מצערת...
"עשינו את הבדיקות שלנו, ואנו רואים כי המשיכה בוצעה בהצלחה ואין שום אינדיקציה לכך שלא קיבלת את הכסף"
לטענתם חלק מנוהל ה"בדיקה" שלהם כולל בדיקה במצלמות האבטחה.
וכעת אליכם
יש מה לעשות בענין?!...
עוצו לי עיצה...!!!!
שלום וברכה
אני עבדתי באחד הבנקים לפני כמה שנים, ולכספומט יש דרך למנות את השטרות שהיו בתוכו לפני ואחרי משיכה, כלומר כל משיכה שמתבצעת נרשמת בגינה פקודת יומן ובכך אחר כך מתבצע התאמה בין השטרות שבקופה לבין סכומי המשיכות שבוצעו, ואז כשקורה מקרה כמו שלך אמור להיות חוסר התאמה בין המחשב שרושם משיכה לבין השטרות שלא יצאו.
והמחשב מחזיר אוטומטית את הכסף לחשבון ממנו נמשך הכסף - כלומר רושם פקודת יומן הפוכה ממשיכה..
וזאת לאחר איפוס יום עסקים.
מה שאני באמת לא יודעת זה האם הכל מתנהל כך גם בכרטיס חוץ בנקאי.
והתשובה שלהם באמת מוזרה..
לפעמים הכספומט פולט את השטרות אחרי הרבה זמן - אולי משהו באמת קיבל אותם אחריך?
ואם יש מצלמות אבטחה שיוכיחו שהשטרות יצאו..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תשמעו סיפור שקרה לי השבוע
הלכתי למשוך כסף בכספומט - 6,000 ש"ח
התהליך התנהל כתיקונו, הכרטיס הוחדר, הקוד הוזן, הסכום נבחר והמכשיר פלט את השטרות.
אלא שכאן קרתה התקלה...
מישהו פנה אלי והסיח את דעתי בדיוק בשלב שהכספומט הוציא את השטרות.
הכספומט הוציא אותם וצפצף בקול גדול (כך לפי עדותו של מישהו אחר שנוכח במקום)
ומשלא פניתי לקחת אותם - הוא בלע אותם אחר כבוד (כך מסתבר... עכ"פ אני סובבתי את הראש ולא ראיתי את השטרות, ולא! אין סיכוי שמישהו גנב אותם! המכשיר פשוט בלע אותם חזרה!)
פניתי לבנק בלחץ וחרדה ממשית, והבנק ענה לי שאני אפנה לחברת אשראי (זה היה כרטיס חוץ בנקאי) והם יטפלו בזה, לטענתו המקרה הזה חוזר על עצמו חדשים לבקרים וזה מטופל במהירות - אין מקום לדאגה!
פניתי לחברת אשראי שאמרה לי שהם יבצעו את הבדיקה שלהם מול חברת 'ברינקס' ויחזרו אלי עם תשובה תוך שלושה ימי עסקים.
ויש לציין שהחברה עמדה במילתה באופן מופתי - ואכן חזרו אלי תוך 3 ימי עסקים,
אבל בפיהם היתה תשובה מצערת...
"עשינו את הבדיקות שלנו, ואנו רואים כי המשיכה בוצעה בהצלחה ואין שום אינדיקציה לכך שלא קיבלת את הכסף"
לטענתם חלק מנוהל ה"בדיקה" שלהם כולל בדיקה במצלמות האבטחה.
וכעת אליכם
יש מה לעשות בענין?!...
עוצו לי עיצה...!!!!
בלתק
ורק לדעתי
לכאורה בסבירות גבוהה
שהבנק מבוטח על גניבות
אם מישהו אחר לקח את הכסף ולא אתם
לזה אפשר לקרא גניבה [בטח בכזה זמן קצר וכו']

ולכן
אתם פונים לבנק לבקש את הכסף שנגנב-שיפעילו את הביטוח
בד"כ זה עובד פלאים וציקצק פותחים מצלמות ורואים מי לקח והכל בא בשלום על מקומו

במקרה שלי זה היה ארנק יקר עם חפצי ערך שנאבד באחד מחברות התח"צ בארץ
והתקשרתי רבות לחברה שיחפשו וכו' [זה לא היה בעיר שלי] וענו לי בנמנום רב ובחוסר חשק

ואז אמרתי להם שזה נגנב ושיחזירו לי את השווי
הם שאלו אותי איך החלטתי שזה נגנב עניתי שפשוט מאוד בדקתי מולם והם בשום אופן לא מצאו את זה
וגם אני בדקתי בעוד דרכים
ואם זה לא בשום מקום זה נגנב חד משמעית
ושיפעילו ביטוח ויחזירו לי אלפי שח

בתוך פחות משעה הם מצאו את זה

• הוסף לסימניות
לי קרה אומנם בסכום נמוך יותר והסיפור היה אחר. אבל לי אמרו שיעשו בירור ויחזרו אליי גג עד 45 יום. המעצבן שלבינתיים הכסף ירד. ואתה צריך לחכות לתשובה מהם. ואם אתה טעית מבחינתם מחייבים אותך 25 שקל על הכחשת שוא. זאת אומרת גם להפסיד את הכסף וגם קנס... לא יאומן...
מחכה לראות מה יעלו בחקתם
בדרך כלל הם עושים זיכוי מיידי על תנאי כשפונים אליהם

• הוסף לסימניות
בדרך כלל הם עושים זיכוי מיידי על תנאי כשפונים אליהם
לא עשו שום זיכוי. ישראכרט טוענים שמחכים לתשובה מחברת הכספומטים. לא הבנתי, אם הם יגידו שלא היה ולא נברא, אז זהו? אין מישראכרט שום עזרה או אמון בלקוח?

• הוסף לסימניות
טוב שהקפצתם את האשכול....
חזרתי לעדכן -
אתמול, לאחר נסיונות, תפילות ותקוות,
נצפו ה- 6,000 בחשבון הבנק בחזרה!!!
בני המשפחה מבקשים בזאת להודות לכל עם ישראל היקר שנתן המון המון מעצותיו, וחיבק את המשפחה לכל אורך הדרך בתקופה הקשה - חיממתם לנו ת'לב!!!
בהזדמנות זו אנו חוזרים ומזכירים- לא עוצרים עד שכולם כאן - עכשיו!!!
:ROFLMAO::LOL:

• הוסף לסימניות
בלתק
ורק לדעתי
לכאורה בסבירות גבוהה
שהבנק מבוטח על גניבות
אם מישהו אחר לקח את הכסף ולא אתם
לזה אפשר לקרא גניבה [בטח בכזה זמן קצר וכו']

ולכן
אתם פונים לבנק לבקש את הכסף שנגנב-שיפעילו את הביטוח
בד"כ זה עובד פלאים וציקצק פותחים מצלמות ורואים מי לקח והכל בא בשלום על מקומו

במקרה שלי זה היה ארנק יקר עם חפצי ערך שנאבד באחד מחברות התח"צ בארץ
והתקשרתי רבות לחברה שיחפשו וכו' [זה לא היה בעיר שלי] וענו לי בנמנום רב ובחוסר חשק

ואז אמרתי להם שזה נגנב ושיחזירו לי את השווי
הם שאלו אותי איך החלטתי שזה נגנב עניתי שפשוט מאוד בדקתי מולם והם בשום אופן לא מצאו את זה
וגם אני בדקתי בעוד דרכים
ואם זה לא בשום מקום זה נגנב חד משמעית
ושיפעילו ביטוח ויחזירו לי אלפי שח

בתוך פחות משעה הם מצאו את זה
אם נגנב באוטובוס יש ביטוח?

• הוסף לסימניות
אני מרגיש הנורמלי האחרון....

לדעתי, מי שמושך כסף ולא לוקח את השטרות, הפסיד לעצמו, והבנק אפילו לא אמור לענות לפנייה כזאת.
כך גם מי שרשם פרטי חשבון שגויים בהעברה.
אתה אחראי למעשיך? תתמודד.

• הוסף לסימניות
אני מרגיש הנורמלי האחרון....

לדעתי, מי שמושך כסף ולא לוקח את השטרות, הפסיד לעצמו, והבנק אפילו לא אמור לענות לפנייה כזאת.
כך גם מי שרשם פרטי חשבון שגויים בהעברה.
אתה אחראי למעשיך? תתמודד.
אתה צודק
הבנק באמת לא צריך לתת לי את הכסף
אבל למה להתעשר על חשבוני?...
לבנק זה ודאי לא מגיע!

• הוסף לסימניות
חזרתי לעדכן -
בני המשפחה מבקשים בזאת להודות לכל עם ישראל היקר שנתן המון המון מעצותיו, וחיבק את המשפחה לכל אורך הדרך בתקופה הקשה - חיממתם לנו ת'לב!!!
תודה על העידכון כפי שאתה יודע הדבר היה מובן מאליו ......

• הוסף לסימניות
חזרתי לעדכן -
מעדכן שכעת גם אותי זיכו ב-400 שנגבו למרות שלא יצאו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה