60 ג'יגה. נסחפתי?

• הוסף לסימניות
הסרטתי ערב שלם, כחמש שעות, והגעתי לכמעט שישים ג'יגה.
כשאני מנסה לאחד את החלקים ולסגור כסרט שלם, אחרי התהליך שנראה תקין לחלוטין , ללא הודעות שגיאה, כשאני מפעילה את הסרט במדיה פלייר, הוא כותבת לי שגיאה ולא מפעיל לי.
ניסיתי לפצל את זה לשתיים, שלוש, וגם לארבע חלקים. כלום לא עוזר.
מניחה שאני פשוט צריכה להפחית את המשקל של הקבצים, אולי פרימייר לא יודע להתמודד עם כזו כמות.
מה אפשר לעשות בלי להרוס את האיכות?

• הוסף לסימניות
אני סוגרת סרט גם של 90 ג'יגה.
אולי יש לך בעיה אחרת?

• הוסף לסימניות
נשמע בעיה בפורמט הסגירה, באיזו תוכנה את סוגרת?

• הוסף לסימניות
איך את מאחדת את החלקים?
בתוכנת עריכה.
השגיאה שאת מציינת נשמע כמו קבצים ישירות מהמצלמה לפני ייצוא,
תכניסי את כולם לפרימייר תייצאי לmp4
גם תקבלי משקל הגיוני יותר וגם תוכלי לצפות במדיה פלייר.
כמות הג'יגה הגיונית לגמרי ל 5 שעות לחומר גלם.

• הוסף לסימניות
ברור שקודם בפרימייר. אבל לייצא לmp4 לא יאבד לי מהאיכות?

• הוסף לסימניות
תתני ביטרייט גבוה - 12 ומעלה
להערכתי באיכות גבוהה זה אמור לשקול אחרי ייצוא סביבות ה35 ג'יגה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה