• הוסף לסימניות
עכשיו נשאר לי להחליט רק בין ה60D ל-70D של קנון כמובן, ההבדל במחיר הינו מעל 1000 ש"ח האם שווה לי להשקיע?

• הוסף לסימניות
את מתעסקת רק בסטילס או גם וידאו?

• הוסף לסימניות
בעיקר בסטילס.
בחנות אמרו לי שעיקר השדרוג הוא בוידאו...
אבל עדין יש עוד שינוים קטנים שיעזרו לי גם בצילום....

• הוסף לסימניות
עיקר השדרוג בוידאו.

יש שדרוג גם במערכת פוקוס כמדומני.

במחיר ה70D הייתי מעדיף לסטילס 5Dמארק2 יד 2.
נמכרת סביב 3500 והיא -תחת מגבלותיה- נהדרת.

• הוסף לסימניות
רק לא לשכוח, שה 70D זו מצלמה קרופ.
וה5Dמארק2 היא FF.

אם כבר יש לה עדשות, או שהיא סגורה על עדשה כלשהיא, יש סיכוי שזה לא יתאים לה לFF

• הוסף לסימניות
נכון.
צריך להביא את זה בחשבון.

• הוסף לסימניות
שווה להתעסק עם מצלמה יד 2? בפרט אחת כמוני חדשה

• הוסף לסימניות
זה די פשוט.
בסופו של תהליך הקניה שיהיה מעצבן יותר תהיה לך מצלמה איכותית יותר.

מה את מעדיפה - קרטונים ואחריות או קבצים טובים יותר?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה של נחמי.
ועונה לך את דעתי: על הקרטונים אני ייוותר, אבל אחריות? חכם לוותר על זה? ואיך אני ידע באיזה מצב המצלמה?

• הוסף לסימניות
אם זה קניה אמינה הייתי גם אני מעדיפה את ה-5 יד שניה(נראה לי שהגלים פרסם למכירה)

60 בסדר אבל מאוד מגבילה לעומת פול פריים עם יכולות איזו טובות וכו', הייתי מצלמת בה בהתחלה ועברתי ל-6. 70 אני לא מכירה אבל אם עיקר השדרוג הוא בוידיאו ואת לא יותר מדי צריכה אותו זה למה לשקול כאופציה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1469873:
מצטרפת לשאלה של נחמי.
ועונה לך את דעתי: על הקרטונים אני ייוותר, אבל אחריות? חכם לוותר על זה? ואיך אני ידע באיזה מצב המצלמה?

זה אמנם סיכון אבל לטווח הארוך 5D היא גם מצלמה הרבה יותר אמינה ועמידה מה60/70.
מכיר צלמי חתונות שסגרו איתה 300K ו400K

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1469874:
אם זה קניה אמינה הייתי גם אני מעדיפה את ה-5 יד שניה(נראה לי שהגלים פרסם למכירה)

60 בסדר אבל מאוד מגבילה לעומת פול פריים עם יכולות איזו טובות וכו', הייתי מצלמת בה בהתחלה ועברתי ל-6. 70 אני לא מכירה אבל אם עיקר השדרוג הוא בוידיאו ואת לא יותר מדי צריכה אותו זה למה לשקול כאופציה?

את שלי מכרתי לפני חודשיים בערך. (רק שלא ישמע שיש לי כאן אינטרס נסתר).

• הוסף לסימניות
איך בודקים מצלמה יד 2 ?
שווה לקחת סיכון כזה??????????

• הוסף לסימניות
אם זה "שווה" זו החלטה שלך.
לדעתי כן.

• הוסף לסימניות
שווה ללכת על זה, אבל הכי בזהירות שאפשר...
בסוף לצאת באותו מחיר עם פול פריים מול קרופ
איך אפשר להשוות בכלל

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו בפורום שמוכר מצלמה פול פריים?

• הוסף לסימניות
אוף, אני כל הזמן נכנסת לאשכול שלך, אולי כבר מגיע לך מזל טוב..... אז יאללה, תזרזי הליכים, שיהיה במזל וברכה כל מה שתחלטי

• הוסף לסימניות
נחמי, סליחה שאני כל פעם חוטפת לך את האשכול :) אבל אני הוזה על קניית מצלמה כבר כמעט חצי שנה ומחכה כבר להכרעה :(

יש פה מישהו שמתמצא במצלמות יד שניה ויכול לעזור בזה?
ומה עושים במקרה של שבר או בעיה במצלמה בלי אחריות, מי מטפל בזה? המחיר שווה את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1471028:
נחמי, סליחה שאני כל פעם חוטפת לך את האשכול :) אבל אני הוזה על קניית מצלמה כבר כמעט חצי שנה ומחכה כבר להכרעה :(

יש פה מישהו שמתמצא במצלמות יד שניה ויכול לעזור בזה?
ומה עושים במקרה של שבר או בעיה במצלמה בלי אחריות, מי מטפל בזה? המחיר שווה את זה?

תני אמון, הכל ירוץ

• הוסף לסימניות
במי?

חוצמיזה, אנשים שקונים מצלמה חדשה, ולא יד 2, הם פריארים? כי ככה זה נשמע : מה העניין לקנות חדשה אם אפשר באותו מחיר טובה פי 2...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה