- הוסף לסימניות
אין מציאות לעשות בדיקות לכל מדינת ישראל,יעשו בדיקות לכולם בתאריך ח' באלול ובי"ב באלול.
שלילי כפול 2- יוצא החוצה.
ודאי לו ביום אחד.
פשוט לא מציאותי
אין מציאות לעשות בדיקות לכל מדינת ישראל,יעשו בדיקות לכולם בתאריך ח' באלול ובי"ב באלול.
ומה עם הכלכלה? שוב להכניס את כולם למעגל החל"תים שלא מצליחים להתאושש ממנו??יעשו בדיקות לכולם בתאריך ח' באלול ובי"ב באלול.
כבר כתבתי.ומה עם הכלכלה? שוב להכניס את כולם למעגל החל"תים שלא מצליחים להתאושש ממנו??
שמה, שיעבדו מהבית?כבר כתבתי.
ובדיקות- איך לדרום קוריאה יש לכולם?
צר לי לאמר לךכבר כתבתי.
ובדיקות- איך לדרום קוריאה יש לכולם?
אני גרה במודיעין עילית. הבן שלי גר בבני ברק.זה ממש לא נכון אני גרה בבני ברק ןהאכיפה היתה קשה לא נתנו כלום וזה היה בושה כי עשו ממנו מצורים והשוטרים כאילו הכל טוב איתם זה ממש היה סגר קשה אולי לא היית בני ברקית
זה שמספר החולים קשה נמוך, הרגיע אותי בהתחלה,לבנתיים העסק בשליטה, מספר החולים קשה נמוך מאוד ביחס לגל הקודם
אם זה ימשיך כך, כל מי שיקבל את זה כעת, זה יהיה רווח שידע שהוא מחוסן לחורף
אבל זה רק תחושה, כמובן ללא כל הוכחה או סימוכין
אני אומרת לך מה שעשו לנו אנחנו היינו יכוליםללכתרק למכולות ליד הביתאני גרה במודיעין עילית. הבן שלי גר בבני ברק.
נכון שיחס לאוכלוסיה היה מעצבן, אבל ממש אי אפשר לומר שהסגר היה מוחלט.
כל מי שיש לו מדפסת, יכל לצאת מבני ברק דרך הכבישים.
רגלית, כולם יכלו לצאת.
ולרחוב, ודאי לא הייתה בעיה לצאת, מקסימום אמרת שאת הולכת לקניות...
האכיפה אולי הייתה מרגיזה, אבל לא הייתה יעילה.
אני מצטערת שאני כועסת עליך,אבל אין לך מושג מה קורה במרחק אפצי ממךלא בטוח.
יש הרבה עובדים שכבר נערכו לעבודה מהבית.
בתי תכנות שהעובדות חזרו רק חלקית, הנהלת חשבונות שאפשר לבצע מרחוק, דיווחים, טלפונים. אפילו קשישה כמוני למדה להשתמש בזום..
ואני עושה מפגשי עבודה.
נכון שהכלכלה מאיטה, אבל עדין לא קריסה מוחלטת כל עוד יהיו ערוכים -במידת האפשר.
(אפילו בוני כבישים יכולים להגיע לעבודה כשהם מקבלים אישור מראש על עבודה שאינה דורשת התקרבות. הבעיתיים שעלולים להידבק הם אלו העובדים בחדרים סגורים).
תפרטי.צר לי לאמר לך
אבל את חיה בסרט כשאת כותבת על הכלכלה
המצב בכי רע!!!
הצפי הוא לסגירה של קרוב ל100 אלף עסקים
באיזו בועה את חיה????
שוב, זה קרה כי לא היו ערוכים עד הסוף, וגם לא פתוחים לקבל שינויים.אני מצטערת שאני כועסת עליך,אבל אין לך מושג מה קורה במרחק אפצי ממך
אנשים קורסים מאות אלפי מובטלים
נראה שהקורונה עשתה לך באופן אישי טוב מבחינה עסקית ואני מאד שמחה בשבילך
אבל מפנה אותך לקרוא את הכתבה על מצב בעלי העסקים בעיתון משפחה השבוע...
טוב,אז בעלי מגיע מתחום האירועים,התחום הזה קיבל מכת מוות!!!אם אני יפרט לך כאן שמות של אולמות שהבעלים עומדים לפני התמוטטות את לא תאמיני,הם פשוט לא פתחו מחדש את המטבח של האולם כי לא שווה להם בשביל 200 איש בערב במקום 2000 ויותרתפרטי.
ואני גם עצמאית, וחויתי ירידה. אני לא חיה ביקום מקביל.
ועדיין, מבחינתי שבועיים רצופים ומוחלטים, יעשו את הכלכלה להרבה יותר טובה מאשר המצב הלא ברור הזה שנמשך מלא זמן.
ועדין הרבה עסקים ערוכים.
וקחי בחשבון שבעלי החנויות ורשתות המזון לא צברו הפסדים ולא יצברו. הם רק יעבירו את העומס לזמן מוקדם יותר.
בתי תוכנה הנהח וכאלו- כנל.
גננות ומורות ממילא בחופשה כמו כל שנה.
תפרטי ונעבור אחד אחד.
(ברור לי שיהיו כאלו שיפסידו. אבל זו לא תהיה מיתת מחץ לכלכלה כמו שאנשים אוהבים לאיים. כי היום כבר הרבה יותר ערוכים לעבודה מהבית).
מסכימה עם כל מה שכתבת, אבל לא הייתי מחכה עד אלול.אני חושבת שאם רוצים להתחיל שנת לימודים נורמלית,
+תפילות בבתי הכנסת בימים הנוראים,
יש להטיל סגר מוחלט, אין יוצא ואין בא, החל מא' באלול עד י"ד האלול.
(ולבצע הארכה לשבוע נוסף במידת הצורך).
את דיברת עם השם והשם אמר לך שעם יהיה סגר שבועיים הקורונה תעלם?שוב, זה קרה כי לא היו ערוכים עד הסוף, וגם לא פתוחים לקבל שינויים.
תראי איך את דבקה בהנחה שסגר בן שבועיים חייב להקריס מדינה שלמה.
ברור שנשלם מחיר, ואנחנו משלמים.
אבל במידה והסגר כן יתפור את הבעיה של התפשטות הקורונה, השבועיים הללו שווים הרבה כסף.
(אם תגידי לי שהסגר לא יעזור למניעת ההתפשטות, כמו שיש כאלו שכבר כתבו כאן, אז באמת לא יהיה טעם בסגר. אבל אם הוא יעזור, טיעון של מובטלות למשל השבועיים המוחלטים הללו, לא קביל).
בואי, גם אם אין סגר, אנשים מפחדים להיכנס לאולם, ולא לוקחים קורסים ואין להם כסף לליצנים וזמרים ושאר אנשי הבמה.טוב,אז בעלי מגיע מתחום האירועים,התחום הזה קיבל מכת מוות!!!אם אני יפרט לך כאן שמות של אולמות שהבעלים עומדים לפני התמוטטות את לא תאמיני,הם פשוט לא פתחו מחדש את המטבח של האולם כי לא שווה להם בשביל 200 איש בערב במקום 2000 ויותר
הלאה,מה עם תחום הפקות אירועים?
ליצנים?זמרים?קורסים למיניהם שעדיין לא מאשרים להם לפתוח
כל אנשי הבמה וזה המוןן
ובכלל המשק בהאטה כי אנשים לא יודעים מה ילד יום
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים