נכתב ע"י tamiro;567555:נראה לי שאפשר לשנות את הכותרת ל??????
![]()
נכתב ע"י כדרלעמר;567756:אם אתה צוחק אז בכיף...
וברצינות, הגבעולים מעל המים ישרים וההשתקפות פתלתלה, הערבוב של ההשתקפות עם הצמח יוצרים קווים ופיתולים משולבים מה שהזכיר לי את סמל הדולר. זה הכל
תודה על התגובות והתודות!
וברצינות, הגבעולים מעל המים ישרים וההשתקפות פתלתלה, הערבוב של ההשתקפות עם הצמח יוצרים קווים ופיתולים משולבים מה שהזכיר לי את סמל הדולר. זה הכל
תודה על התגובות והתודות!
נכתב ע"י tamiro;567764:חצי צוחק...
השבוע רצתי אחרי משהו באיזה שדה
בדרך נלחץ לי כפתור הצילום ומה שיצא זה 15 תמונות מאוד דומות לזה... (ברצינות)
זה מבולגן מדי לטעמי, חסרה לי נקודת עוגן
או משהו שמעבר לכאב הראש יעשה עוד משו
נכתב ע"י כדרלעמר;567829:1/2,
.
הבלאגן והכאב ראש הם מטרת התמונה כאן, לנקודות עוגן השארתי את העץ מצד ימים למעלה והירק למטה משמאל. אני מבין שלא כ"כ אהבת, סבבה
אגב, בשביל תמונות בטעות תו"כ ריצה זה לא רע בכלל, אשמח לראות
![]()
נכתב ע"י tamiro;567833:אצלי תמונות כאלו נמחקות.... (צר לי הרמת להנחתה)
![]()
תודה על התגובות והתודות!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים