6D חדשה או 5D משומש?

• הוסף לסימניות
יש לי תקציב ל6D חדשה, אך בכל זאת שמעתי שהנקודות פוקוס לא מספיקות לפעמים, ולכן ה5D עדיף. הבעיה שהוא כפול במחיר, ואני רק בהקמת הסטודיו...

יש מישהו שמוכר 5D ב5,800 ש"ח. כמובן שאני לוקחת אותו למעבדה, השאלה שלי זה אם זה יוצא תקין %100, האם כדאי לקנות אותו? זה היה בשימוש ע"י צלם, 300K קליקים, שלוש שנים.

שמעתי שיש כזה דבר של בלאי של מצלמה שהשתמשו בה הרבה, גם אם היא תקינה ולעולם לא נפלה / עברה תקלות, הצבעים כבר לא אותו דבר, וכו'.

האם זה נכון? האם זה עדיין עדיף 5D משומשת מול ה6D חדשה אם פחות נקודות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפירמה;2102877:
יש לי תקציב ל6D חדשה, אך בכל זאת שמעתי שהנקודות פוקוס לא מספיקות לפעמים, ולכן ה5D עדיף. הבעיה שהוא כפול במחיר, ואני רק בהקמת הסטודיו...

יש מישהו שמוכר 5D ב5,800 ש"ח. כמובן שאני לוקחת אותו למעבדה, השאלה שלי זה אם זה יוצא תקין %100, האם כדאי לקנות אותו? זה היה בשימוש ע"י צלם, 300K קליקים, שלוש שנים.

שמעתי שיש כזה דבר של בלאי של מצלמה שהשתמשו בה הרבה, גם אם היא תקינה ולעולם לא נפלה / עברה תקלות, הצבעים כבר לא אותו דבר, וכו'.

האם זה נכון? האם זה עדיין עדיף 5D משומשת מול ה6D חדשה אם פחות נקודות?

מצטרפת לשאלה....

• הוסף לסימניות
לא הייתי קונה מצלמה כזו, יד שניה, בכל כך הרבה כסף.

• הוסף לסימניות
איזה מארק?

• הוסף לסימניות
לאריאל רבינסקי יש 150 נקודות פוקוס במצלמה.
מתוכן הוא משתמש ב............... אמצעית בלבד!.
וזה שמעתי מעוד כמה צלמים.
האמצעית הכי טובה, ורק בה הם משתמשים.
מפקסים, מקמפזים ומצלמים.

תעשי את השיקול שלך. לי יש 6D, והיא מהממת.

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על 6D חדשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי קוגלמן;2103485:
הייתי הולכת על 6D חדשה
אלא אם את נכנסת לתחום האירועים, ששם לא הייתי ממליץ על 6D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;2103622:

למה? אתה יכול לציין ספציפית? - לא שאני הולכת על אירועים, אבל בכל זאת מענין אותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפירמה;2102877:

לדעתי זה מחיר מוגזם בשביל מצלמה שעשתה 300K.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;2103622:

נכתב ע"י anyway;2103883:
לדעתי זה מחיר מוגזם בשביל מצלמה שעשתה 300K.

נכון, לכן ירדנו ממנה, כי המוכר לא הסכים להוריד שקל...

תודה לכל המגיבים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה