• הוסף לסימניות
אני מעוניין לקנות עכשיו מצלמה לעבודה. היה לי נסיון עם מצלמות מכל הסוגים כולל FF, ואני חושב על 6D. היא נראית לי טובה והיא זולה.

הספק שלי הוא שיש לה רק תשע נקודות פוקוס ורק אחת מוצלבת, שזה מעט מאוד אפילו ביחס למצלמות הקרופ הפשוטות ביותר. מצד שני כמעט תמיד משתמשים רק עם המוצלבת המרכזית ושאשר הנקודות כמעט ולא בשימוש. גם המהירות של התריס הכי הרבה זה 4000 , השאלה אם זה משמעותי בכלל ביחס ל 8000. הצילום הרציף שלה גם יחסית איטי.

אז מה כן? המחיר הזול!

אשמח מאוד אם משיהו יביע דיעה מקצועית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Hirsh KOT;1113515:
הספק שלי הוא שיש לה רק תשע נקודות פוקוס ורק אחת מוצלבת, שזה מעט מאוד אפילו ביחס למצלמות הקרופ הפשוטות ביותר. מצד שני כמעט תמיד משתמשים רק עם המוצלבת המרכזית ושאשר הנקודות כמעט ולא בשימוש.
אני דוקא כמעט ולא משתמשת בנקודת פוקוס המרכזית ובשבילי אם היו רק 9 נקודות פוקוס זה היה חיסרון. אולי זה תלוי מה אתה מצלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Hirsh KOT;1113515:
הספק שלי הוא שיש לה רק תשע נקודות פוקוס ורק אחת מוצלבת, שזה מעט מאוד אפילו ביחס למצלמות הקרופ הפשוטות ביותר. מצד שני כמעט תמיד משתמשים רק עם המוצלבת המרכזית ושאשר הנקודות כמעט ולא בשימוש. גם המהירות של התריס הכי הרבה זה 4000 , השאלה אם זה משמעותי בכלל ביחס ל 8000. הצילום הרציף שלה גם יחסית איטי.

מכל מה שכתבת כאן, הבנתי בערך 10 אחוז ;)

מקווה שתמצא בפורום עצות טובות.
בהצלחה רבה, הירש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה