7 תמונות מהלווית הגרח''פ שיינברג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KOBI13;745205:
אל תצלמי גם שמחות , את יודעת מה זה חתונה, זה רגע מקודש ומרומם ואת משקיעה בתמונות ?
ו..ברית,את יודעת שאליהו הנביא נמצא שם ,איך את מעזה להוציא בכלל את המכשיר המגושם והטמא שנקרא מצלמה במקום כזה?

בוא לא נוציא את הדברים מהקשרם. אף אחד לא טען שלא תצלמו לוויות. אלה הועלה פה נקודה שאני מסכימה איתה וזה שהדגש בתמונות אלו (כפי שמתבטא מההערות והדיון שהתפתח בנושא ) הוסט מהעיקר שזה קליטת תחושת האבל וההשתתפות בצער על אובדן גדול הדור.
אם הייתי מתנגדת לתמונות לא הייתי פותחת את האשכול בכלל. ולמה פתחתי? כי חיפשתי לראות תמונות שהצליחו לקלוט ולהביע את האווירה המתאימה ... ראיתי אכן כמה כאלו אבל בכלליות... נו כבר אמרו ...

• הוסף לסימניות
בתור מי שכאבה באופן אישי ולא יכלה להשתתף בהלוויה- תודה גדולה על השיתוף.
(הדיונים אחרי ממש לא משנים לי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;745234:
בוא לא נוציא את הדברים מהקשרם. אף אחד לא טען שלא תצלמו לוויות. אלה הועלה פה נקודה שאני מסכימה איתה וזה שהדגש בתמונות אלו (כפי שמתבטא מההערות והדיון שהתפתח בנושא ) הוסט מהעיקר שזה קליטת תחושת האבל וההשתתפות בצער על אובדן גדול הדור.
אם הייתי מתנגדת לתמונות לא הייתי פותחת את האשכול בכלל. ולמה פתחתי? כי חיפשתי לראות תמונות שהצליחו לקלוט ולהביע את האווירה המתאימה ... ראיתי אכן כמה כאלו אבל בכלליות... נו כבר אמרו ...
נכון. צודקת יש משהו בדבריה..!
אני מאמין שעוד יגיעו תמונות המבטאות את הרגש של האירוע ממש . פשוט לא כ"כ נעים לצלם אנשים לתוך הפרצוף שלהם אז עושים את הליין של תמונות כלליות שזה יותר כללי ולא פולשני..

• הוסף לסימניות
צילום זו אמנות ולכל אמן יש את ההסתכלות- נקודת המבט שלו
הפורום אמור להיות מקצועי ולא שיתופי
יש מלאן תמונות בכל אתרי הנייס- מי שלא הריח את האוירה שיגשש שם
ו.. פעם הבאה פחות תמונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה