דרוש מידע 7/10 מה שעוד לא שמעתם!!!

• הוסף לסימניות
היי יש לי חבר יקר מאוד שחיי 100 אנשים ניצלו על ידו!!!
ב 7/10 ירד על הבוקר ממש לכיון הדרום ובמהלך אותו יום הציל ופינה באמבולנס שלו 100 פצועים תחת אש ממש
פגש מחבלים בדרך.....
ראוי לכבוד והערכה

תכלס הוא רוצה לספר את הסיפור שלו מאותו יום נורא בשני אופנים

1 לכתוב על דף מה שנקרא ספר. ...
2. הרצאות - שמעתי את הסיפור שלו מאותו יום נורא ויש המון מה לשמוע ממנו הוא חווה דברים הזויים היה בתופת הציל וניצל
סגירות מעגל....
והצלת המוווון פצועים

מה אתם מציעים איך אפשר לעשור חן לקדם את זה?
באופן מקצועי

אשמח לרעיונות / הפניות 🙏🙏🙏

• הוסף לסימניות
וואו! מרגש ומדהים! חרדי? איך לא שמענו את הסיפור שלו?
בכל אופן, אדרבה קידוש ה' גדול שיספר את סיפורו, ולכאורה הצעד הראשון בענין הוא להתראיין. להתראיין לאיזשהו כלי תקשורת. וסליחה על הנימה, אבל חייבת להיות סיבה טובה לעובדה שעד עכשיו שתק, כן? אשווה זאת להולנדי שיקום מחר ויספר שהציל אלף יהודים בשואה. איפה היית? איפה היו הם? מה קרה שנזכרת עכשיו? כמובן- לא באתי להטיל ספק, אלא להאיר נקודה (והתשובה מעניינת אותי אגב. אם אפשר...)
בכל מקרה, כל הכבוד!! אישית- אשמח לשמוע עדות מרגשת כ"כ!

• הוסף לסימניות
סיפור כזה חייב להופיע בחדשות איכשהו, לא יתכן להוציא ספר/ הרצאה ביום בהיר... חייב להיות תקדים.
מה שכן- @160 איי קיו שתי השגות על דברייך:
1. בקשר לשתיקה מהשביעי באוקטובר ועד עכשיו- לא חסרים פוסט טראומטיים שעדיין שותקים את התופת שחוו. ברור לי שכך.
2. איפה הניצולים? תשובה 1 רלוונטית גם לגביהם, ומעבר לכך- למה נראה לכם מובן מאליו שבתוך הכאוס ששרר שם הם הספיקו לברר מי המציל שלהם?
וגם אני אתעניין מאוד בסיפור. מקווה שיצא לאור.

• הוסף לסימניות
וסליחה על הנימה, אבל חייבת להיות סיבה טובה לעובדה שעד עכשיו שתק, כן? אשווה זאת להולנדי שיקום מחר ויספר שהציל אלף יהודים בשואה. איפה היית? איפה היו הם? מה קרה שנזכרת עכשיו? כמובן- לא באתי להטיל ספק, אלא להאיר נקודה (והתשובה מעניינת אותי אגב. אם אפשר...)
ברור! כמו ש @rrrrrrrrrrrrrr כתב שיש עוד מלא אנשים עם פוסט טראומה וצריך לעזור להם לצאת מזה וזה בהחלט אחת מהדרכים!
גם אשמח מאוד לשמוע את סיפור הגבורה שלו!

• הוסף לסימניות
וואו! מרגש ומדהים! חרדי? איך לא שמענו את הסיפור שלו?
בכל אופן, אדרבה קידוש ה' גדול שיספר את סיפורו, ולכאורה הצעד הראשון בענין הוא להתראיין. להתראיין לאיזשהו כלי תקשורת. וסליחה על הנימה, אבל חייבת להיות סיבה טובה לעובדה שעד עכשיו שתק, כן? אשווה זאת להולנדי שיקום מחר ויספר שהציל אלף יהודים בשואה. איפה היית? איפה היו הם? מה קרה שנזכרת עכשיו? כמובן- לא באתי להטיל ספק, אלא להאיר נקודה (והתשובה מעניינת אותי אגב. אם אפשר...)
בכל מקרה, כל הכבוד!! אישית- אשמח לשמוע עדות מרגשת כ"כ!
חח איזה שאלות.... זה בסדר מותר לשאול. 🙃🙂בטח אענה לך!!
ו כן הוא חרדי וזה באמת מהמם!!!

למה נראה לך שכל מי שהציל ב 7/10 סיים לספר את הסיפור שלו?

קודם כל הוא בחור מאוד שקט באופי שלו!
שנית הוא כן התראיין טיפה...
אך ממש ממש לא מספיק

וכן הוא לא שתק לגמריי אבל בקושי שיתף בוקיש סיפר
ולאחרונה שיתף בין החברים יותר וכולם דרבנו שייצא עם זה לקהל כי יש לו הרבה מה למכור

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ברור! כמו ש @rrrrrrrrrrrrrr כתב שיש עוד מלא אנשים עם פוסט טראומה וצריך לעזור להם לצאת מזה וזה בהחלט אחת מהדרכים!
גם אשמח מאוד לשמוע את סיפור הגבורה שלו!
א י כאן פניתי לגמריי בשביל להשמיע את הסיפור שלו
ולקבל כיוונים איך יכול להתחיל לצאת
ללמי לפנות

יש לו המוווון מה לספר

הוא בחור יקר מאוד מאה ניצולים ביום אחד בגללו והוא לא פגש עדיין את כולם קשה מאוד לזכור את מי הציל בתוך כל הכאוס הזה והרבה פצועים תקופה ארוכה בכלל לא היו במקום של להיפגש וכן'.....

• הוסף לסימניות
כמו שכבר היה מי שציין לעיל לפנות לעיתון שיסקר זאת, יעשה כתבה וכדו' לא חסר רעיונות, תוכלו לפנות אלי באישי ואוכל לתווך בניכים.
דבר נוסף, אם ישנו רעיון להוציא ספר וכדו' [לקחת בחשבון שצריך המון מלל בשביל זה] - אז אוטוטו ה-7 באוקטובר - שמחת תורה - ואז זה מומנטום טוב בשביל ההוצאה לדבר כזה...
כ"כ, לגבי הרצאות, הוא צריך מארגן, [משהו שיעשה לו לו"ז ואליו יוכלו לפנות לצורך הזמנת הרצאה] - וזה ילך טוב, יש ביקוש לזה, החל מסמינרים של ערכים הידברות וכדו' - ועד לקמפים בישיבות שמחפשים כאלו דברים, [אגב, הם מתחילים לסגור עניינים די בזמן הזה...אז כדאי להזדרז...]

• הוסף לסימניות
כמו שכבר היה מי שציין לעיל לפנות לעיתון שיסקר זאת, יעשה כתבה וכדו' לא חסר רעיונות, תוכלו לפנות אלי באישי ואוכל לתווך בניכים.
דבר נוסף, אם ישנו רעיון להוציא ספר וכדו' [לקחת בחשבון שצריך המון מלל בשביל זה] - אז אוטוטו ה-7 באוקטובר - שמחת תורה - ואז זה מומנטום טוב בשביל ההוצאה לדבר כזה...
כ"כ, לגבי הרצאות, הוא צריך מארגן, [משהו שיעשה לו לו"ז ואליו יוכלו לפנות לצורך הזמנת הרצאה] - וזה ילך טוב, יש ביקוש לזה, החל מסמינרים של ערכים הידברות וכדו' - ועד לקמפים בישיבות שמחפשים כאלו דברים, [אגב, הם מתחילים לסגור עניינים די בזמן הזה...אז כדאי להזדרז...]
זה בדיוק מה שאני מחפש
רק לא יודע עם מי אני מקשר אותו......

• הוסף לסימניות
@הירש-פוחוביץ' למה צריך אמרגן ולא לפנות ישירות להידברות, ערכים וכו'?

קיים דבר כזה אמרגן למרצים חרדים? אני עבדתי קשה על כל מספר טלפון עד שהשגתי, מי האמרגנים שעובדים איתם?

• הוסף לסימניות

קיים דבר כזה אמרגן למרצים חרדים? אני עבדתי קשה על כל מספר טלפון עד שהשגתי, מי האמרגנים שעובדים איתם?
יש לך אנשי קשר שיכולים לעזור בעניין? אשמח לקבל 🙏

• הוסף לסימניות
יש לך אנשי קשר שיכולים לעזור בעניין? אשמח לקבל 🙏
בארגונים האלה אין לי אנשי קשר מיוחדים,
אם אתה רוצה הידברות מפרסמים חלק מהמיילים של הכתבים שלהם, העורכים וכו'
הטלפונים שכתבתי עליהם זה של מרצים בעצמם (לא נראה שזאת הכתובת לפנות דרכה)

• הוסף לסימניות
מה אתם מציעים איך אפשר לעשור חן לקדם את זה?
באופן מקצועי

יש עמותה שנקראת 'זעקת שמע ישראל' הם עושים סיורים מדהימים לחרדים בעוטף
ושם הם גם מביאים אנשים שמספרים את הסיפור שלהם בינהם ניצולים, חטופים וכד'
אני מאמינה שזה יעניין אותם
אם תרצו פרטים שלהם תכתבו לי בפרטי בבקשה

• הוסף לסימניות

צריך, ויש כאלו.
זה בדיוק מה שאני מחפש
רק לא יודע עם מי אני מקשר אותו......
צור באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה