• הוסף לסימניות
הזמנה (קדמי בלבד) לביה"ס-ערב אמהות, הנושא: כוחה של אמא

קבצים מצורפים

• הליכות.jpg
    KB 17.9 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אהבתי, זה מכובד מאוד ואלגנטי,

אבל במחשבה שניה, זה נראה לי יותר מתאים ל"ערב אבות" מאשר לערב אמהות, קצת מידי אפרורי וקריר,
...אבל עדיין, זה יפה.

• הוסף לסימניות
אולי תוסיפי קצת ורוד.
יוסיף חיות, וגם נשיות.

• הוסף לסימניות
זה צריך להיות דוקא בגווני ש"ל _אפור

• הוסף לסימניות
התחלה טובה, אבל זה קודר מאוד.
גם אם את מוגבלת לשחור לבן, יש עוד אפשרויות שלא מיצית..

• הוסף לסימניות
יפה ומכובד.
קודר מידיי,
הייתי מוסיפה בקטנה עוד צבע.

• הוסף לסימניות
יפה אבל האפור קצת מדכא אולי אפור יותר בהיר..

• הוסף לסימניות
איזה יופי!
נראה אלגנטי ומכובד.
אני מצטרפת שצריך טיפונת להחיות את האפלוליות

• הוסף לסימניות
אם זה חייב להשאר גווני אפור - אולי את הריבוע הפנימי לצבוע לבן.

• הוסף לסימניות
חסר לי משו ולא יודעת מה...

קבצים מצורפים

• הל.jpg
    KB 18.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, נקי
אני חושב שאפור הוא קאלסי, ככה שזה מתאים גם לנשים.
אם חסר לך בכל זאת משהו אולי תנסי להוסיף בשוליים העליונות עיטורים דמויי תחרה כמ אלה שבמסגרת שעוטפת את הטקסט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה