8 שעות. יש חיה כזאת?

• הוסף לסימניות
מעולם לא עבדתי 9
או 8 או 8.5
אני כרגע בחיפוש עבודה
וכל מקום מדגיש שהוא מחפש רק 'משרה מלאה'
אשמח לשמוע על מקומות בהם אפשר לדרוש ולקבל זאת
(מפתחת fullstack web)

• הוסף לסימניות
מעולם לא עבדתי 9
או 8 או 8.5
אני כרגע בחיפוש עבודה
(מפתחת fullstack web)
את בתחום מסובך מהבחינה הזו, אם הקו"ח מצדיקים זאת תוכלי לעמוד על שלך כמובן לא כתנאי לפני ראיון עבודה.

• הוסף לסימניות
כן
בבנק לאומי הבנתי שכל השבוע זה 8 שעות חוץ מיומיים - 7 וחצי שעות,
זה נמצא בלוד
ואני חושבת שהם מגייסים עכשיו ממש רציני

• הוסף לסימניות
מעולם לא עבדתי 9
או 8 או 8.5
אני כרגע בחיפוש עבודה
(מפתחת fullstack web)
אצלנו זה 8.5 וזה גלובאלי והיברדי (ומחפשים)
בכל אופן הייתי מציעה לך (אם לא מדובר בחברת כח אדם) להתקדם ובסוף לנסות לבקש.
ולא יודעת מה המצב שלך בחיים אבל כשאני חיפשתי עבודה אמרתי לעצמי שעדיף לי להיכנס לחברה עם תנאים טובים למשרה מלאה כי בחברות כאלו אולי יש מצב בהמשך להוריד

• הוסף לסימניות
אצלנו זה 8.5 וזה גלובאלי והיברדי (ומחפשים)
בכל אופן הייתי מציעה לך (אם לא מדובר בחברת כח אדם) להתקדם ובסוף לנסות לבקש.
ולא יודעת מה המצב שלך בחיים אבל כשאני חיפשתי עבודה אמרתי לעצמי שעדיף לי להיכנס לחברה עם תנאים טובים למשרה מלאה כי בחברות כאלו אולי יש מצב בהמשך להוריד
איפה את עובדת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה