• הוסף לסימניות
בלי להיכנס לטכניקה, אני רק מדבר על הבעה וצבעים.
בעיני יש כאן משהו קודר וקצת טרגי, גם צבעים כבדים מאוד, גם תנוחה מאוד רשמית ועצובה.
לא מתחבר לשפה הצילומית הזאת, ודיון על האורך של העיטוף הוא מיותר בעיני בהתחשב ברושם הכללי של התמונה.
(אם זאת היתה תמונה לסרט שמדבר על ילד אבוד, זה היה בסדר גמור)

• הוסף לסימניות
לא העזתי לכתוב עד עכשיו שלא תכעסנה עלי,אבל אם @יואל ארלנגר כתב אז אני מעיזה,לי זה הזכיר שק של נפטרים או משהו בכיוון(ככה זה כשהבעל עוסק בכאלו דברים):(
מקווה שזה בסדר שכתבתי את הגיגי.;)

• הוסף לסימניות
הי , זו אני שצילמתי ת'תמונה - חני טאוב די חדשה בשכונה. תודה תודה לכל אלה שהגיבו בהחלט כיף.
הכי אני מסכימה עם התגובה של -"טירה" :
הצבעים ממש יפים ומשתלבים טוב
הרעיון מתוק מאוד
כן הייתי יותר מקפלת את התינוק ויוצרת קשר קרוב יותר
ומעלימה את הפס האורכי"

האמת שאני ממש התחלתי להתנסות בצילומי ניובורן וזה קשה נורא.ובאמת התקשיתי לקפל את התינוק פנימה.
תודה ליעל על השינוי אבל האמת שקצת יותר אהבתי את המקורי

• הוסף לסימניות
הי , זו אני שצילמתי ת'תמונה - חני טאוב די חדשה בשכונה. תודה תודה לכל אלה שהגיבו בהחלט כיף.
הכי אני מסכימה עם התגובה של -"טירה" :
הצבעים ממש יפים ומשתלבים טוב
הרעיון מתוק מאוד
כן הייתי יותר מקפלת את התינוק ויוצרת קשר קרוב יותר
ומעלימה את הפס האורכי"

האמת שאני ממש התחלתי להתנסות בצילומי ניובורן וזה קשה נורא.ובאמת התקשיתי לקפל את התינוק פנימה.
תודה ליעל על השינוי אבל האמת שקצת יותר אהבתי את המקורי
גם אני לא מתחברת לתיקון,ההפך אהבתי את זה שזה ארוך ויש שובל אבל כנראה בצורה שונה מזו.
ושוב סגנון מיוחד.

• הוסף לסימניות
Thank yuo האמת שמחמיא מאד שאנשים מגיבים ולא משנה מה יגידו, זה מעודד ויעודד להעלות ולהשתתף תודה לך חני על האשכול היפה הזה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה