דרוש מידע 8000 ש"ח ממאוחדת - מה כולל?

• הוסף לסימניות
למי שיש נסיון עם החבילה של 8000 ש"ח לתקופת הלידה אשמח לשמוע למה אפשר לנצל את זה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בדיוק היום התקשרתי לברר...
הרוב זה בדיקות פרטיות שמשתתפים לך בזה ב75%.
אביזרים שרכשת- נראה לי גם 75% החזר.
בית החלמה זה השתתפות של 75% עד תקרה של 250 שח ללילה (משהו כזה). במילים אחרות: השתתפות נחמדה, אבל ממש לא "צ'ק על סך 8000 שח"...

• הוסף לסימניות
כולל גם תומכת לידה??

• הוסף לסימניות
אני הבנתי שזה על כלל הלידות יש למישהי מושג??
יש אפשרות לחוגי התעמלות חיזוק רצפת האגן וכדו,,,
כמו כן אפשר לקנות הלבשה אישית כותנות חלוקים
מקווה שהבנתי נכון מהאחות

• הוסף לסימניות
יש דרך באחת מהקופות לקבל החזר על מיילדת (לא דולה) פרטית?
והאם במכבי שלי יש הגבלה על החזר של 75% ליום לבית החלמה כמו במאוחדת?

• הוסף לסימניות
אני הבנתי שזה על כלל הלידות יש למישהי מושג??
יש אפשרות לחוגי התעמלות חיזוק רצפת האגן וכדו,,,
כמו כן אפשר לקנות הלבשה אישית כותנות חלוקים
מקווה שהבנתי נכון מהאחות

זה אכן על כלל הלידות
וכך זה בכל הקופות
(אפשר לעבור לקופה אחרת ולקבל עוד 8000 ש"ח;))

אפשר לקנות את הפריטים שציינת
חשוב שבקבלה תהיה ת.ז. שלך, כמות הפריטים ומה בדיוק קנית

אפשר גם לקנות רפידות הנקה, שקיות להקפאת חלב אם
אך לא לשכוח לכתוב כמות ומה בדיוק קנית

• הוסף לסימניות
זה אכן על כלל הלידות
וכך זה בכל הקופות
(אפשר לעבור לקופה אחרת ולקבל עוד 8000 ש"ח;))

אפשר לקנות את הפריטים שציינת
חשוב שבקבלה תהיה ת.ז. שלך, כמות הפריטים ומה בדיוק קנית

אפשר גם לקנות רפידות הנקה, שקיות להקפאת חלב אם
אך לא לשכוח לכתוב כמות ומה בדיוק קנית

ודוקא לגבי כללית, האם אפשר לנצל את ההחזר בכל חנות שיש בה את הדברים הנ"ל או שיש חנויות מסוימות שיש להם הסדר?
מישהי התנסתה/יודעת אילו חנויות בביתר/ ירושלים נותנות קבלות כאלו וניתן לקבל החזר עליהן?

• הוסף לסימניות
ודוקא לגבי כללית, האם אפשר לנצל את ההחזר בכל חנות שיש בה את הדברים הנ"ל או שיש חנויות מסוימות שיש להם הסדר?
מישהי התנסתה/יודעת אילו חנויות בביתר/ ירושלים נותנות קבלות כאלו וניתן לקבל החזר עליהן?
לכאורה בכל חנות
אין הגבלה לחנות מסוימת

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת יותר מפורט איזה אבזרים אפשר לקבל החזר בכללית פלטיניום תודה

• הוסף לסימניות
זה 8000 לכל הלידות יחד!
באביזרים הכל שטויות חוץ ממשאבת חלב

• הוסף לסימניות
יש דרך באחת מהקופות לקבל החזר על מיילדת (לא דולה) פרטית?
והאם במכבי שלי יש הגבלה על החזר של 75% ליום לבית החלמה כמו במאוחדת?
דווקא מכבי הקופה היחידה שנותנת 75 אחוז מסך כל התשלום בבית החלמה שזה יכול להגיע לסכום גבוה מאד
החזר יש על דולה לא על מיילדת עד כמה שידוע לי

• הוסף לסימניות
בלאומית מקבלים על כל יום 270 שקל, עד 3 ילדים 3 לילות ומעל 3 ילדים 6 לילות

• הוסף לסימניות
זה 8000 לכל הלידות יחד!
באביזרים הכל שטויות חוץ ממשאבת חלב

לא בדיוק. אפשר לקבל על כל אביזרי ההנקה הנלווים לאם ולילד. [ראי באתר שלהם תחת הלשונית סל היריון בכללית מושלם]

בקשר לסעיף הזה שכתוב באתר : "ייעוץ אישי לפעילות גופנית או תזונה ליולדת" שהם כותבים תחת החזר בסל ה-8000 ש"ח, מישה ניסתה? יודעות למי לפנות אם רוצים את השירות הזה?

ועוד מעניין, האם ההחזר על 6 ימי הבראה ולא על 3 הוא רק ללידה אחת, ובכל השאר רק על 3? או שבכל לידה אפשר לנצל 6?

• הוסף לסימניות
אין היום מושג של מיילדת פרטית.
בעבר היה שרות שבית החולים נתן מיילדת פרטית - היו מזעיקים אותה מהבית (לא מישהי מהמשמרת שלא יהיה על חשבון היולדות האחרות ) והייתה נמצאת עם היולדת כל הזמן עד הלידה.
בתל השומר היה עולה השרות כ 3500 שקל.
בשנים האחרונות משרד הבריאות אסר על בתי החולים לתת את השרות הזה. היות ומפלה בין יולדות שייש להם כסף לבין אלו שלא.

• הוסף לסימניות
יש בתי חולים מסויימים שיש אפשרות כזאת.
יש נשים שלא יולדות בלי זה ;)

בכל אופן,
אני מבינה שאין שום קומבינה שניתן לקבל החזר על מיילדת פרטית דרך הקופה?! :(

• הוסף לסימניות
אני גם מתענינת האם ניתן לקבל החזר על לידה בחדר טבעי (לאומית)
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה